![]() |
Ja Dzis Zamówilem Neostarde 2048 I Czekam Z Niecierpliwoscia Na Modem
|
No nie wiem mam emule i torrenta i bywały miesiące, że miałem ponad 140 GB ściągniętych danych, czyli wychodzi 35 GB max na tydzień. Jeśli chodzi o aneks na 640 to jakieś 2-3 miesiące temu byłem podpisać i mimo, że nie przeszedłem pozytywnie weryfikacji z powodu abonamentu socjalnego za telefon pon w telepunkcie przymknął na to oczy i podpisał aneks dzięki czemu mam nadal neo 640 za 170 zł.
|
Cytat:
Zabieram się do ponownego zasysania. |
Cytat:
a 230zl/miesiac kosztuje neo640 na czas nieokreslony.. tak ja to zrozumialem :) pozdro ;) |
Przepraszam bardzo - apropo ostatniego pktu, chcesz mi wmowic ze moja neostrada za ktora place 170, kosztuje 230 ||, albo to co mam w rzeczywistosci juz nie istnieje :)
|
Cytat:
Wybacz bo ale musialem to napisac bo myslalem dokladnie tak jak ty zakladajac neo 2mb i dzieki czestym awariom licznika tepsy mam 2GB limitu zuzytego.... a sam suse linux ktory ostatnio sciagnolem wazy 3.4GB |
Cytat:
na pewno sie cofnal - albo jest na minusie.. pozdro ;) |
Cytat:
|
Cytat:
Ale miałem raz taki miesiąc, bodajże listopad, podczas którego zassałem grubo ponad 20GB na łączu 256kbps :D A limit, przypomnę, wynosi 7GB :D |
Cytat:
|
mam pytanko czy jak przekrocze te 35 gb to czy nadal bedzie mi sciagał emule
|
ja mam neo 2 mb bez ograniczen :P nie wiem jak :P ale mam router i nie mam ograniczen a juz kolo 70 GB ... ;]
pozdroawiam |
aaa tam szpan i rozpusta arek sie zarejestrował:) to juz prawie wszyscy oprócz berty
|
Cytat:
bo.. teraz np. mam na minusie limit :D lol |
Emule działa ok, mam opcję 640, ale limit dla neo 2048 starcza mi na tydzień w mojej opcji więc radzę sie opamiętać w nadmiernym ściąganiu
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:06. |