![]() |
ja swojego litka 1673s sprzedałem tylko dlatego że nie miał czerwonej diody....
Obecnie jak dobrze sie orientuje żaden napęd litka nie ma już trójbarwnej diody.... Ciekawe czemu? oszczedność? A przecież to była cecha charakterystyczna tych napędów... Tak czy siak więcej litka nie kupię... |
No widzicie a ja mam wersje tylko z zielona dioda :(
|
jak mialem wczesniejsze modele litkow to przy nagrywaniu swiecilo sie na czerwono, przy odczycie na zielono. A pomaranczowy wyskakiwal przy oproznieniu bufora.
PS. zielony + czerwony = pomaranczowy |
Cytat:
|
A mi mruga caly czas zielona to chyba znaczy ze mam jednokolorowom diode wiec mysle ze nici z czerwonym kolorem diody
|
Cytat:
|
Mam bios od liteona w wersji "4S09" i fabrycznie mam zielona diode podczas nagrywania czy tez odczytu, a chcialem zmienic na czerwnona podczas nagrywania tylko ze nie wiem jak to zrobic, mozliwe ze to kwestia wgrania inne biosu tylko jakiego
|
mi jeszcze czasami świeci się pomarańczowa :D
może ci się pomyliło: wiem, że jak się wgra bios od sony'ego do litka to świeci się tylko zielona (podczas nagrywania chyba mruga) :] |
ale zes zakrecil
zielona odczyt, czerwona palenie - tak jest czy mozna inaczej? hm pisak zalatwia sprawe :P |
To w takim razie mi sie cos poknocilo, ale czytalem gdzies nie wiem czy na tym forum ze jakas nagrywarka liteona ta z nowszych 52x32x52x miala zielona diode podczas odczytu i wypalania to zmienili ja na czerwona podczas wypalania
|
hmmm. ja mam w 52327S i jest dioda dwukolorowa (podczas nagrywania świeci czerwona) :D
|
Lite-On 5238S Dioda
Witam
Mam pytanko czy jest mozliwosc w modelu SOHR 5238S zmiana diody na czerwona, w wersji LTR-52327S z tego co slyszalem byla taka mozliwosc. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:57. |