Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Dane (https://forum.cdrinfo.pl/f59/)
-   -   dodawanie napisow w nero (https://forum.cdrinfo.pl/f59/dodawanie-napisow-nero-60280/)

icemac 28.12.2005 12:43

trzeba bylo kupic slownik ortograficzny a nie DVD-RW :taktak:

jaeo 27.12.2005 20:58

dzienki wielkie za info zobaczem co mi ztego wyjdzie dam znac jak cos,narzie i wielkie dzienki.

radosio 27.12.2005 20:44

Cytat:

Napisany przez jaeo
zechcesz wyjasnic???

ale czy nie łatwiej byłoby wskazać plik z textem podczas odtwarzania filmu??
ale jesli chcesz napisy zintergować to prosze: tu
to jeden z kilku tematów na dodawanie napisów. :)

jaeo 27.12.2005 20:32

Cytat:

Napisany przez radosio
Chyba, że chcesz mieć napisy zintegrowane z filmem to juz inna sprawa :)

zechcesz wyjasnic???

radosio 27.12.2005 20:22

Cytat:

Napisany przez jaeo
no mam z tym problem nie wiem jak to zrobic,co innego jak robie dvd z danymi,a tu chodzi mi o to ze chcem nagrac film avi wraz z napisami na plyte dvd jako film,daj jakies info lub jak to robisz.

Gdy chce tak nagrac film wybieram w Nero: Utwórz dysk DVD z danymi, dodaje do kompilacji film w formacie np. .avi i dorzucam napisy w formacie .txt (notatnik), później kolejny film itp. Następnie wypalam. Później taki film odtwarzam wskazuje napisy i mam film z napisami. Mam nadzieje, że o to chodzi??? ;) Chyba, że chcesz mieć napisy zintegrowane z filmem to juz inna sprawa :)

jaeo 27.12.2005 20:14

no mam z tym problem nie wiem jak to zrobic,co innego jak robie dvd z danymi,a tu chodzi mi o to ze chcem nagrac film avi wraz z napisami na plyte dvd jako film,daj jakies info lub jak to robisz.

radosio 27.12.2005 20:02

Cytat:

Napisany przez jaeo
tak chcem nagrac na plyte dvd film avi z napisami,w nero,jesli wiesz jak to sie robi prosze o info

ja robie to zawsze tak ze dodaje film do kompilacji i napisy w formacie .txt i gotowe, czy z tym masz problem??

jaeo 27.12.2005 19:50

Cytat:

Napisany przez radosio
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twój problem. Na płytke DVD chcesz nagrać film też DVD czy w formacie np. .avi i dorzucić napisy??

tak chcem nagrac na plyte dvd film avi z napisami,w nero,jesli wiesz jak to sie robi prosze o info

radosio 27.12.2005 18:56

Cytat:

Napisany przez jaeo
witam,niedawno kupilem nagrywarke dvd,mam problem z dodawaniem npisow do fimu ktory chcem nagrac na plyte dvd,sprawdzalem w opcjach i nic mi sie nie udaje,filmy bez napisow ngrywaja mi sie bez zadnych zazutow,prosze o pomoc,dzienki,

aha wszystko to robie w nero 7 premium

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem Twój problem. Na płytke DVD chcesz nagrać film też DVD czy w formacie np. .avi i dorzucić napisy??

jaeo 27.12.2005 16:33

dodawanie napisow w nero

witam,niedawno kupilem nagrywarke dvd,mam problem z dodawaniem npisow do fimu ktory chcem nagrac na plyte dvd,sprawdzalem w opcjach i nic mi sie nie udaje,filmy bez napisow ngrywaja mi sie bez zadnych zazutow,prosze o pomoc,dzienki,

aha wszystko to robie w nero 7 premium

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:59.