![]() |
Cytat:
:sylwek: |
ps. staraj się edytować swoje posty jak Ci sie coś przypomni w ciągu dwóch godzin
No własnie miałem edytowac a zapomianeł i szybko odpisałem bez edita.Sorki. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ps. staraj się edytować swoje posty:) jak Ci sie coś przypomni w ciągu dwóch godzin ;) |
a jeszcze jak zmieniłem ten bios to mi teraz nie pisze jak otwieram moj komputer stacja dvd-rw tylko normalnie pisze CD , a na starej nagrywarce cd-rw jest normalnie jak było.>>>>>>
To nie jest złe ?? ale widze roznice juz mi sie plytka nagrała z ta opcja. jeszcze dvd musze przetestowac. I mam pytanie czy SHW 1635S rozni sie od SOHW 1635S czy to to samo ?? |
ok dzieki za to mam nadziej ze to pomoze z tym wszystkim
|
Cytat:
Po rozpakowaniu archiwum odpalasz plik YS0V.EXE. Programik powinien znaleźć Twój napęd, nastepnie potwierdzasz cheć flashowania. Po zakończeniu robisz restart kompa chyba że zrobi to sam program. |
no macie racje plytka nie była zbyt markowa.Hyundai :)
aktualizacja firmware nagrywarki >> A co z tym zrobic bo nie mam pojecia i co to jest firmware ?? |
i zmaina nosnikow na jaies "bardziej" markowe - przypuszczm - bo kolega nie napisal na czym pali i mu psuje
|
aktualizacja firmware nagrywarki powinna pomóc.
|
Lite On dvd-rw SHW 1635S
(( (( No wiec mam pytanie dlaczego jak nagrywam cd plytke ta nagrywakra i jak jest właczona opcja SMRT BURN to nigdy nic nie nagra tylko jakis bład zawsze wyskoczy < cos z moca>. Dvd jeszcze nie nagrywałem bo jeszcze nie kupiłem plytki ale cd juz 2 mi zepsuł jak to wyłacze opcje to mi nagra.dlaczego tak jest ?? ???
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |