Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Zabezpieczenia CD/DVD/Blu-ray (https://forum.cdrinfo.pl/f11/)
-   -   Kopiowanie filmów DVD z wypożyczalni (https://forum.cdrinfo.pl/f11/kopiowanie-filmow-dvd-wypozyczalni-60292/)

cieniogrojec 02.02.2006 15:48

a ja wim

Mialem podobny problem ale na szczęście mam 2 napędy dvd i ten drugi dał sobie rade . Podstawą jest oczywiście Anydvd co do zabezpieczeń - 10 sekund i po blokadach :) A do samego zrzucenia i ewentualnie podzielenia na 2 dvd to clone dvd .
:piwo: To jest prostsze niż budowa cepa .

joujoujou 02.02.2006 13:22

Cytat:

Napisany przez rycerz
Panowie poradźcie jak zrobić kopię bezpieczeństwa(z pomarańczowej płyty sony ) filmu bo wyżej jest coś wspomniane ale nic konkretnego ,może jakiś artykuł na ten temat Pozdrawiam!

Forum cdrinfo --> szukaj --> wpisz "czerwone sony" (bez cudzysłowu) --> poczytaj --> podziękuj ładnie. :D

:mruga:

rycerz 01.02.2006 23:18

Panowie poradźcie jak zrobić kopię bezpieczeństwa(z pomarańczowej płyty sony ) filmu bo wyżej jest coś wspomniane ale nic konkretnego ,może jakiś artykuł na ten temat Pozdrawiam!

widmo00 31.01.2006 17:37

mozesz sprobowac 1clickcopy to dvd on ruszyl na wielu od 4miechow nioemam problemu jesli srink nie dziala uzywam jego ale człowiek z ringu nie mogłem zgrac a w necie sa zgrane

Robert357 23.01.2006 18:47

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Wedlug jakie teori ma sie przycinac ? jak by sie klatkowal to jeszcze

Przycinac to sie moze ale to od nosnika :) a nie kompresji

masz racje,wszystko zalezy od nosnika i biosu w nagrywarce
:cool:

Robert357 23.01.2006 18:44

masz racje wszystko zalezy od nosnika

ostryga27 19.01.2006 23:46

Cytat:

Napisany przez ed hunter
ja też już nie raz widziałem na płycie napis - zabezpieczona przed kopiowaniem....no spoko, ale jak jest moja i zgodnie z prawem mam zamiar posiadać 1 kopię, to ****a kto postępuje bezprawnie nie dając mi skopiować? jak płyta mi się zniszczy to mi powiedzą - spadaj kup se nową.

całe szczęście, że te wszystkie zabezpieczenia są gówno warte i wszystkie moje filmy mają kopie :)

O.K w drugiej czesci masz racje,masz prawo skopiowiac!!ale koleś ewidentnie rozwinął temat typu:skopiować z wypożyczalni"a później oddać" i to jest piractwo!jak ją kupi w Beverlly Hils i sobie skopiuje to jest pełen legal!!
I tak sobie możemy gadać...... :cool:

ed hunter 19.01.2006 21:53

Cytat:

Napisany przez ostryga27
Ja nie wiem dlaczego ten temat jest tak długo ciągnięty!skoro to zakrawa na Piractwo!!!!a na płycie DVD jest napisane UWAGA,WARNING itd.a ja zostalem zbesztany za to że miałem grę z neta! którą mi ktos użyczył,nikomu nie ukradłem.A z wypożyczalni.......no Sorry!

ja też już nie raz widziałem na płycie napis - zabezpieczona przed kopiowaniem....no spoko, ale jak jest moja i zgodnie z prawem mam zamiar posiadać 1 kopię, to ****a kto postępuje bezprawnie nie dając mi skopiować? jak płyta mi się zniszczy to mi powiedzą - spadaj kup se nową.

całe szczęście, że te wszystkie zabezpieczenia są gówno warte i wszystkie moje filmy mają kopie :)

ostryga27 19.01.2006 18:56

Ja nie wiem dlaczego ten temat jest tak długo ciągnięty!skoro to zakrawa na Piractwo!!!!a na płycie DVD jest napisane UWAGA,WARNING itd.a ja zostalem zbesztany za to że miałem grę z neta! którą mi ktos użyczył,nikomu nie ukradłem.A z wypożyczalni.......no Sorry!

ed hunter 08.01.2006 19:07

Cytat:

Napisany przez mensir67pl
Dla wszystkich WYPOZYCZAJACYCH ;)

nadszedl nowy AnyDVD 5.8.1.1 ||

nie kopiując filmów z wypożyczalni nie nadążam!!!! :'(

chyba zacznę... :>

mensir67pl 08.01.2006 19:04

Dla wszystkich WYPOZYCZAJACYCH ;)

nadszedl nowy AnyDVD 5.8.1.1 ||

Mario-M85 08.01.2006 12:01

Witam wszystkich
Mam taki film Zachować twarz oczywiście płyta sony any dvd 5.7.3.1 wszystko ok film zgrywa się na dysk ale nie można go skompesować shrinkiem jak by nie wszystkie zabezpieczenia były zdjęte. Pomóżcie macie może jakiś na to pomysł jak to obejść ?

dramina 03.01.2006 23:11

no jo pomyliłem się

FatAlbert 02.01.2006 22:52

Cytat:

Napisany przez dramina
Spróbuj przegrać Clone DVD,przy zainstalowanym SlySoft.Zrywa wszystkie zabezpieczenia z filmów DVD

zainstalowany slysoft to jest firma która napisała te progsy ale łeeebmonster
CLONEDVD2+ANYDVD oba możliwie jak najnowsze

dramina 02.01.2006 22:26

Spróbuj przegrać Clone DVD,przy zainstalowanym SlySoft.Zrywa wszystkie zabezpieczenia z filmów DVD

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:44.