![]() |
a ja wim
Mialem podobny problem ale na szczęście mam 2 napędy dvd i ten drugi dał sobie rade . Podstawą jest oczywiście Anydvd co do zabezpieczeń - 10 sekund i po blokadach :) A do samego zrzucenia i ewentualnie podzielenia na 2 dvd to clone dvd .
:piwo: To jest prostsze niż budowa cepa . |
Cytat:
:mruga: |
Panowie poradźcie jak zrobić kopię bezpieczeństwa(z pomarańczowej płyty sony ) filmu bo wyżej jest coś wspomniane ale nic konkretnego ,może jakiś artykuł na ten temat Pozdrawiam!
|
mozesz sprobowac 1clickcopy to dvd on ruszyl na wielu od 4miechow nioemam problemu jesli srink nie dziala uzywam jego ale człowiek z ringu nie mogłem zgrac a w necie sa zgrane
|
Cytat:
:cool: |
masz racje wszystko zalezy od nosnika
|
Cytat:
I tak sobie możemy gadać...... :cool: |
Cytat:
całe szczęście, że te wszystkie zabezpieczenia są gówno warte i wszystkie moje filmy mają kopie :) |
Ja nie wiem dlaczego ten temat jest tak długo ciągnięty!skoro to zakrawa na Piractwo!!!!a na płycie DVD jest napisane UWAGA,WARNING itd.a ja zostalem zbesztany za to że miałem grę z neta! którą mi ktos użyczył,nikomu nie ukradłem.A z wypożyczalni.......no Sorry!
|
Cytat:
chyba zacznę... :> |
Dla wszystkich WYPOZYCZAJACYCH ;)
nadszedl nowy AnyDVD 5.8.1.1 || |
Witam wszystkich
Mam taki film Zachować twarz oczywiście płyta sony any dvd 5.7.3.1 wszystko ok film zgrywa się na dysk ale nie można go skompesować shrinkiem jak by nie wszystkie zabezpieczenia były zdjęte. Pomóżcie macie może jakiś na to pomysł jak to obejść ? |
no jo pomyliłem się
|
Cytat:
CLONEDVD2+ANYDVD oba możliwie jak najnowsze |
Spróbuj przegrać Clone DVD,przy zainstalowanym SlySoft.Zrywa wszystkie zabezpieczenia z filmów DVD
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:44. |