![]() |
Problem z wyswietlaniem filmow w sieci :(
Witam, mam nietypowy z tego co slyszalem problem...
Otoz niektore filmy wyswietlajace sie w przegladarce sa tylko w 3 kolorach: zielono-czerwono-niebieskim, problem ten istnieje gdy korzystam z przeglądarek: Explorer i Mozilla Firefox, natomiast gdy uzywam zwyklej Mozilli wszystko jest dobrze. Pewnie teraz ktos sobie pomysli ze skoro dziala to po co ja tu truje, oto dlaczego: w Firefoxie mozna sobie film wyswietlajacy sie w przegladarce powiekszyc na caly ekran a w zwyklej mozilli juz nie :( a znacznie lepiej oglada sie cos duzego niz male co trzeba oczy wysilac. Radzono mi zainstalowac K-Lite Codec Pack do Divx-a ale to nieposkutkowalo :( No i odeslano mnie tutaj, ze tutaj moge znalesc pomoc :) Jest to o tyle dziwne ze to jest przez przegladarke. Aha... teraz sobie przypomnialem o jednym... :p Gdy pierwszy raz wszedlem zwykla Mozilla na stronke z flimem ktory firefox wyswietlal w 3 kolorach, to mialem zapytanie czy zainstalowac WMV-9costam costam [niepamietam juz :(] no i sie zgodzilem i dziala w mozilli dobrze. a w firefoxie sie o nic nie pytalo i nie pyta i dziala zle :( Pomocy :( |
hm czyzby to byl az tak zadki problem? :(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:40. |