![]() |
Cytat:
|
Hmmm... nie lepiej ściągnąć ze strony producenta? Lub na skróty...
Te linki mają to do siebie, że zawsze działają... Pozdrawiam! |
A teraz jest TU
Tylko najczęściej link działa za drugim razem. |
Jeśli ktoś jest zainteresowany TU można pobrać spolszczenie do DVDLAB PRO 1.53
|
Poczytaj ten post:
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=59922 to robi to samo tylko na skróty - czyli możesz zlinkować ze sobą dowolny tytuł z jednego VTS z dowolnym tytułem z drugiego VTS. Normalnie nie ma na to prostej metody (patrz post). Choć ja trzymałbym się z daleka od takiej "automatyki"... Pozdrawiam! |
hehh no dzieki
wiem jak to zrobic :) ale co z tym "bridge" nie wiesz do czego to sluzy?? |
Czemu szkoda?
Z VTSM 1 robisz skok do VMGM PGC x w którym w pre commands dajesz skok do VTSM 2. Aha, tylko nie pytaj mnie jak to zrobić w DVDLab ;) |
hmm szkoda
wiec do czego sluzy ten "bridge" ???? |
no nie do konca
takie menu to umiem zrobic bez problemu chodzilo mi o to ze te glowne menu jest w VTS 1 a inne w VTS 2 i zeby dalo sie przejsc z jednego do drugiego wiec dzieki ale to nie to :) |
Cytat:
|
Przejście pomiędzy VTS-ami jest możliwe tylko przez VMG menu.
|
Ilość załączników: 1
Nie wiem czy o to Ci chodzilo, ale zrobilem na szybko prowizorke która znajduje sie w zalączniku, wykonana jest jedynie na polach textowych... :)
|
DVD-LAB Pro
czesc
mam takie male pytanko otoz chcialem sobie zrobic ladnie plyte w dvdlab pro (tak przy okazji bardzo fajny programik i latwy w obsludze). wszystki idzie pieknie. wrzucilem 2 titlesety, dla kazdego zrobilem menu itp ale nie umiem zrobic tak zeby dalo sie z menu w 1 titlesecie przejsc do menu w drugim (np dodac jaks przycisk i jako sciezke ustawic wlasnie menu w innym titlesecie) znalazlem tylko jakis "bridge" ale nie kumam jak mam tego uzyc bo lacze jedno menu do "bridge", potem "bridge" do 2 menu ale dalej nie da sie przelaczac :( czy to jest wogole mozliwe takie polaczenie??? czy w DVD lab nie da sie polaczyc menu w taki sposob...? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:29. |