![]() |
Mam nowego pretendenta - "Opowiesci z Narnii". No, chyba ze ktos preferuje taki basniowy klimacik u lubi wierzyc w niestowrozne *******y, to mu sie spodoba... Ja lubie wierzyc w niestworzone rzeczy, ale gdy sa przedstawiane wiarygodnie i rezyser z operatorem udowadniaja mi i argumentuja ze to moze byc autentyczne (Kojima? Von Trier?).
|
Mnie się King Kong podobał i wiele innych filmów więc co ci się w nim nie podobało ?? :D
|
Cytat:
Co do wspomnianej wyżej Wojny Światów, ehhh, to było dla mnie dno, właściwie to czepiam się tylko fabuły, która osobiście mi się nie podobała :ysz: |
A co powiecie o "Wojnie światów" Spielberga - bardzo zawiodłem się na tym filmie. Spodziewałem się czegoś lepszego, a to był stek w zasadzie tylko efektów specjalnych. Zero ciekawej fabuły.
|
Doom dał się obejżeć ,a king kong nie
|
a mi się film Doom i AVP podbał
film hooligans też był fajny tylko końcówkę zrypali ;) |
Doom O Tak To Lepsza Jest Gra Niż Zrobiony Film!!! :d
|
nic nowego :) popsuje tylko im statysktyki JEDNOGLOSNIE: DOOM
|
Mnie się Obcy kontra predator nie podobał bo nie ma tam żadnej akcji a horrory powinny nam dawać dreszczyk emocji a tu nici!!!!! :D
|
Cytat:
|
No dooma to chyba zrobili dla smiechu albo dla dzieci. Alien vs Predator to juz cios ponizej pasa HAŁA HAŁA HAŁA HAŁA HAŁA HAŁA HAŁA HAŁA !!!!!! Albo nowe filmy akcji sa coraz glupsze albo faktycznie zezgredzilismy sie :D
|
DOOM i Alien vs Predator to są filmy dla 13-15 latków im pewnie się podobały.Może my jesteśmy już stare zgredy? ||
|
Najglupszym to nie, ale jednym z najglupszych ;-)...
|
Najgłupszym filmem jaki obejrzałam to Obcy kontra Predator :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10. |