![]() |
Cytat:
Cytat:
konfiguracja kompa z fire wire |
Cytat:
|
a możesz w kilku słowach opisać co to za "instrukcje" z forum. Czy jest jakas reguła odnośnie slotu itp ?
|
Cytat:
czy przymulasty sprzedawca dostarczył rzecz? :) |
Cytat:
Ojjj a ja dodam tylko GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI :haha: |
To ja tylko dodam - slowa "amatorka" i "film" wystepuja przy sobie raczej wylacznie na stronach o okreslonej zawartosci ;-).
|
ja tam nie wiem - zapytaj się osła mułowatego jakiegoś :>
|
A tak na marginesie, to wie może ktoś (mam nadzieję, ze nie dostanę za to ostrzeżenia) skąd można ściągnąć pinnacle studio wraz z lekarstwem?
|
Cytat:
|
Cytat:
pewnie szanownemu koledze "rozkosznie" :* skojarzyło się słowo "amatorka" :-))) |
może popróbuj włożyć firewire w inny slot. Ja na przykład miałem tak ,że gubił mi klatki przy zgrywaniu i to ogromne ilości - nie dało sie oglądać. Po przełozeniu w inny slot poszło jak burza.
|
Cytat:
Tak swoją drogą to ja tym bardziej nie wiem o co chodzi. A wracając do mojego problemu, to mam pinnacle ino to trial, czy w trialowej wersji sa jakies ograniczenia, które uniemożliwią mi przebycie bez nerwów całego procesu począwszy od zgrania filmu na hdd do nagrania na dvd? Niestety nie udało mi się znaleźć odpowiedniego lekarstwa do posiadanej wersji :/ |
Cytat:
|
Cytat:
w pinaclu praktycznie nic nie konfigurowałem - program jest utworzony w postaci zakładek i kazda zakładka to kolejny krok jaki musisz wykonać czyli zgrywanie, obróbka i przeróbka z wypaleniem na wybrany format. Programisko jest po polsku i wszystko robi sie intuicyjnie. Jedyne co ustawiam to jakość z jaką ma być tworzone DVD - zawsze wybieram najlepszą i tyle. Cytat:
|
Cytat:
To może udzielisz mi drobnych wskazówek co do konfiguracji pinnacla? Bo pinnaclem jeszcze nie próbowałam zgrywać. Jaki format ustawić przy zgrywaniu? DV? Będe wdzięczna za pomoc pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:12. |