![]() |
Program jako taki jest darmowy, ale... ;)
NuMenu4U powstał jako narzędzie do rekompresji menu - najpierw rozkłada menu na składniki (to o czym wyżej rozmawialiśmy), później kompresuje wideo (np. za pomocą CCE), a następnie składa menu do kupy przy użyciu Scenarista. Tak więc sam program jest darmowy, ale wykorzystuje do pracy płatne (i to nieźle ;)) programy. Opcja dla VIP po dotacji min. $15 to przede wszystkim możliwość zastosowania do składania materiału programu Muxman zamiast Scenarista. |
Cytat:
Jest tam jakiś odnośnik w Helpie do VIP - 15$, może to jakies większe możliwości - nie wiem. Do tego co potrzebowałem wystarczyło. Ale Reetou będzie wiedział. On używał tego programu częściej. Pozdrawiam - oczywiście noworocznie. |
Cytat:
|
Dziękuję za odp. - temat do zamknięcia
|
Nie znalazłem nic lepszego od NuMenu ;)
Wcześniej robiłem to ręcznie za pomocą Vobedita i DVDSupTools (czy innych do konwersji napisów), ale sporo zabawy z tym było. Dlatego NuMenu to jest to! :D |
Jeśli chodzi o pytanie z tematu, to zauważyłem, że ładnie sobie z tym radzi (nie tylko z tym zresztą) NuMenu4U, choć jestem ciekaw czy jakiś inny prostszy program potrafi wyciągać podświetlenia klawiszy.
Pozdrawiam. |
Dziękuję - przeoczyłem, faktycznie Shrink to robi.
|
Cytat:
|
Czy można wyciągnąć Subpicture Menu z voba.
Witam.
Pytanie jak w temacie. Łatwo wyciągnąć video, audio, obrazki lub klipy z menu i.t.d., ale czy można wyciągnąć podświetlenia znajdujące sie w dowolnym Menu ? Jeśli tak to w jaki sposób ? A drugie pytanie poza tematem. W specyficznych okolicznościach korzystam z programu DvdShrink. Czy jest w nim możliwość zaznaczenia które audio lub napis będzie się uruchamiał po starcie płyty ? W programie DvD2One jest taka możliwość, natomiast w Shrinku nie zauważyłem. Pozdrawiam wszystkich. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:15. |