Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Gry (https://forum.cdrinfo.pl/f25/)
-   -   Half Life (https://forum.cdrinfo.pl/f25/half-life-60391/)

mgit 29.12.2005 18:58

Half Life

Ma ktoś może solutacje do Half Life :serdusz: gierka stara ale w tych korytarzach można się zagubić :cool:

Pagerus 29.12.2005 21:25

Cytat:

Napisany przez mgit
Ma ktoś może solutacje do Half Life :serdusz: gierka stara ale w tych korytarzach można się zagubić :cool:

Mówisz o pierwszej części z tego co rozumiem... po co Ci solucja? Sam odkrywaj kolejne pomieszczenia - przecież to przynosi więcej radości z gry :) Aż szkoda ranić tę grę korzystaniem z solucji - z tego co pamiętam to aż tak strasznie pobłądzić to się tam nie da :)

mgit 29.12.2005 22:13

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Mówisz o pierwszej części z tego co rozumiem... po co Ci solucja? Sam odkrywaj kolejne pomieszczenia - przecież to przynosi więcej radości z gry :) Aż szkoda ranić tę grę korzystaniem z solucji - z tego co pamiętam to aż tak strasznie pobłądzić to się tam nie da :)

Dokładnie o pierwszej czesci mowa ;) jestem w układzie gdzie jest jakiś duży wiatrak którys się włancza. W centrum lokacji jest duży jak by słup z wejściami, a na dole zielone chemikalia (ścieki), i nie wiem co dalej, wybiłem wszystkich, i nie wiem gdzie dalej iść, obeszłem wszystko i nic dalej ta sama lokacja :/
W sejvie nazwa lokacji jest Blast Pit

Pagerus 29.12.2005 22:25

Cytat:

Napisany przez mgit
Dokładnie o pierwszej czesci mowa ;) jestem w układzie gdzie jest jakiś duży wiatrak którys się włancza. W centrum lokacji jest duży jak by słup z wejściami, a na dole zielone chemikalia (ścieki), i nie wiem co dalej, wybiłem wszystkich, i nie wiem gdzie dalej iść, obeszłem wszystko i nic dalej ta sama lokacja :/
W sejvie nazwa lokacji jest Blast Pit

Kurcze - aż tak dokładnie to nie pamiętam niestety... :( W takich sytuacjach solucja się jednak może przydać... Rozumiem, że googlowałeś j uż w tym celu???

FatAlbert 30.12.2005 00:09

naturalnie www.gry-online.pl jesio istnieje oczywiście płatnie ja mam tam konto bezpłatnie moge pobrać lub obejrzeć i screnny wpuść jeśli chcesz ??

---EDIT---
PW albo albo mail ostatecznie GG

Pagerus 30.12.2005 08:36

Cytat:

Napisany przez FatAlbert
naturalnie www.gry-online.pl jesio istnieje oczywiście płatnie ja mam tam konto bezpłatnie moge pobrać lub obejrzeć i screnny wpuść jeśli chcesz ??

---EDIT---

Mówisz, że masz tam konto??? Dobrze wiedzieć ||

mgit 30.12.2005 18:19

Cytat:

Napisany przez FatAlbert

---EDIT---

Owszem googlowałem to znachodzi płatne poradniki :(

No ale jak masz tam konto to mój email: gitmat@gmail.com ;)

Z góry dzięki za wysłanie reputka czeka :piwo:

alien666 31.12.2005 03:28

tu masz linka, a tam znajdziesz cały opis...wystarczyło uzyć googli :)

http://www.planethalflife.com/half-l...rough/wt5.shtm

mgit 31.12.2005 11:26

@alien666 bardziej chodziło mi o polską solutacje no ale nie będę wybrzydzać :D
wilkie thx reputka zaraz pójdzie

Pagerus 31.12.2005 15:46

Troszkę kiepska ta solucja - żadnych obrazków nawet nie ma :( Z tekstu to nie zawsze można do końca wywnioskować co dalej robić... no ale nic - lepszy rydz niż nic :) Ja mimo wszystko przeszedłem już tę grę kilka razy i to bez solucji - tak więc nie skorzystam :)
Powodzenia mgit :piwo:

mgit 31.12.2005 21:09

No i przeszedłem całego Half Life ;) wypas gra ;) solucja przydała się tylko w dwóch miejscach gry :D teraz pora przejść Q1 :D

Pagerus 31.12.2005 21:11

Cytat:

Napisany przez mgit
No i przeszedłem całego Half Life ;) wypas gra ;) solucja przydała się tylko w dwóch miejscach gry :D teraz pora przejść Q1 :D

Co Cię na takie "starocie" wzięło? Komp masz słaby, czy jak? :P

mgit 31.12.2005 21:39

Stare gry klimat mają ;) w kolejce na przejście czeka Q1, Strife ;)
Z nowych to mam Fear, NFS MW, HL2 to nawet grać się niechce, wogule nie wciągły mnie :nie:
A komp słaby to nie jest, no może troszke: 1,7 Ghz Celeron, 512 Mb ram 333 Hz, grafika zintegrowana Intel Extrime Graphis (wiem grafa słabizna, pare dni temu był Radeon 9550) dysk 40 GB Samsung, płyta Intel na chipie 845G, SB Live Player 5.1+Creative Inspire P580 5+1 :serdusz: NEC 3520A :serdusz: i wspaniały monitorek LG StudioWorks 55i :serdusz:

Pagerus 31.12.2005 21:58

Cytat:

Napisany przez mgit
Stare gry klimat mają ;) w kolejce na przejście czeka Q1, Shtrife ;)

A co to jest Shtrife???

mgit 31.12.2005 22:08

W nazwie gry zrobił się mały błąd powinno być Strife
Tu link do opisu gry (nie najlepszy, ale jest galeria) http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=2614
Grę mam orginalną, z mapką, ksiażeczką itd. kupiona w 98 roku :D gra stara, ale wciągająca :taktak:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34.