![]() |
Half Life
Ma ktoś może solutacje do Half Life :serdusz: gierka stara ale w tych korytarzach można się zagubić :cool:
|
Cytat:
|
Cytat:
W sejvie nazwa lokacji jest Blast Pit |
Cytat:
|
naturalnie www.gry-online.pl jesio istnieje oczywiście płatnie ja mam tam konto bezpłatnie moge pobrać lub obejrzeć i screnny wpuść jeśli chcesz ??
---EDIT--- PW albo albo mail ostatecznie GG |
Cytat:
|
Cytat:
No ale jak masz tam konto to mój email: gitmat@gmail.com ;) Z góry dzięki za wysłanie reputka czeka :piwo: |
tu masz linka, a tam znajdziesz cały opis...wystarczyło uzyć googli :)
http://www.planethalflife.com/half-l...rough/wt5.shtm |
@alien666 bardziej chodziło mi o polską solutacje no ale nie będę wybrzydzać :D
wilkie thx reputka zaraz pójdzie |
Troszkę kiepska ta solucja - żadnych obrazków nawet nie ma :( Z tekstu to nie zawsze można do końca wywnioskować co dalej robić... no ale nic - lepszy rydz niż nic :) Ja mimo wszystko przeszedłem już tę grę kilka razy i to bez solucji - tak więc nie skorzystam :)
Powodzenia mgit :piwo: |
No i przeszedłem całego Half Life ;) wypas gra ;) solucja przydała się tylko w dwóch miejscach gry :D teraz pora przejść Q1 :D
|
Cytat:
|
Stare gry klimat mają ;) w kolejce na przejście czeka Q1, Strife ;)
Z nowych to mam Fear, NFS MW, HL2 to nawet grać się niechce, wogule nie wciągły mnie :nie: A komp słaby to nie jest, no może troszke: 1,7 Ghz Celeron, 512 Mb ram 333 Hz, grafika zintegrowana Intel Extrime Graphis (wiem grafa słabizna, pare dni temu był Radeon 9550) dysk 40 GB Samsung, płyta Intel na chipie 845G, SB Live Player 5.1+Creative Inspire P580 5+1 :serdusz: NEC 3520A :serdusz: i wspaniały monitorek LG StudioWorks 55i :serdusz: |
Cytat:
|
W nazwie gry zrobił się mały błąd powinno być Strife
Tu link do opisu gry (nie najlepszy, ale jest galeria) http://www.gry-online.pl/s016.asp?ID=2614 Grę mam orginalną, z mapką, ksiażeczką itd. kupiona w 98 roku :D gra stara, ale wciągająca :taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:34. |