![]() |
Jak nagrac kilka gier psx na jedna plyte??
Niech ktos pomoze, mam kilka gier na playke, sa one w formie plikow .bin ale zajmuja mniej miejsca, wiec chcialbym wrzucic kilka na jedna plytke. Jak mam to zrobic. Kiedys widzialem takie skladanki, wiec to na pewno jest mozliwe. Moze jakas instrukcja albo link do niej
|
tutaj: rozdział -> II ;)
|
To nie to
ja czytalem juz wczesniej ten poradnik ale jakos nie za bardzo widze zwiazek tego materialu z tym co ja musze zrobic. U mnie jak to przy obrazach wystepuja pliki .img, .cue, .ccd, i .sub. Jak wiec widac nie ma tu zadnych exekow. Prosze mi napisac konkretna instrukcje, najlepiej jeszcze gdyby byla ona napisana po alcohola 120%. Z gory wielkie dzieki i pozdrawiam
|
@helus4
A nie przyszło Ci do głowy, że chodzi o zawartość płyty/obrazu? :D Jak ty sobie wyobrażasz nagrać dwa obrazy na jedną płytę? XD |
to jak?
Czyli w takim razie nie da sie tego zrobic?? Moze jednak ktos wie co trzeba zrobic. Prosze o jakas instrukcje
|
Cytat:
"Wypakuj" pliki z obrazu... |
Wypakować pliki z obrazu można programem UltraISO ;)
|
Niestety jakos dalej nie moge sobie poradzic z tym. Mam programy UltraISO i SoftDosc. Napiszcie jakas dokladna solucje jak przy ich uzyciu nagrac skladanke. Tylko prosze naprawde dokladnie. Pozdrawiam
|
Składanke zeby zrobic bedziesz musiał utworzyc exe'ci z gier dla jakiegos scenowego menusa np. Demomenu Looser'a i tam odpowiednio to przypożadkować.Jest w opisie.
No i na koniec utworzyc CDGenem_pl ;-) Natomiast jesli chcesz przebudowac obraz(wypakowac[ultraiso-isobuster+stworzyc obraz]) to uzywasz CDgena ;) |
@helus4
Minitutorial: 1.) Kopiujesz pliki z płyt na HDD np. za pomocą ISOBustera. 2.) Składasz sobie kompilację tak jak w tutorialu. 3.) Budujesz obraz, wypalasz i grasz. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:10. |