Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne DVD (https://forum.cdrinfo.pl/f15/)
-   -   Prezentacja zdjęć z podkłądem muzycznym ? (https://forum.cdrinfo.pl/f15/prezentacja-zdjec-podkladem-muzycznym-60465/)

decasper 31.12.2005 13:12

Prezentacja zdjęć z podkłądem muzycznym ?

Witam. Ostatnio byłem na weselu u kuzynki mojej dziewczyny i napstrykaliśmy tam kilkadziesiąt fajnych fotek i tak pomyślałem sobie, ze fajnym prezentem byłoby umieszczenie ich na płycie DVD tak, zeby same "przechodziły" z jakimiś fajnymi przejściemi (taki slide show) i dodatkowo, zeby był podkład muzyczny. I teraz mam pytanie, czy orientujecie się może jakim programem mógłbym coś takiego zrobić? Jestem tutaj nowy, dlatego prosze o wyrozumiałość. Z gory dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie.

radosio 31.12.2005 13:21

Cytat:

Napisany przez decasper
Witam. Ostatnio byłem na weselu u kuzynki mojej dziewczyny i napstrykaliśmy tam kilkadziesiąt fajnych fotek i tak pomyślałem sobie, ze fajnym prezentem byłoby umieszczenie ich na płycie DVD tak, zeby same "przechodziły" z jakimiś fajnymi przejściemi (taki slide show) i dodatkowo, zeby był podkład muzyczny. I teraz mam pytanie, czy orientujecie się może jakim programem mógłbym coś takiego zrobić? Jestem tutaj nowy, dlatego prosze o wyrozumiałość. Z gory dziękuję za pomoc i pozdrawiam serdecznie.

w CDMenuPro mozna dać podkład muzyczny. Jest jeszcze CD Autorun Creator i też ma taką opcje ( chyba ). Ten pierwszy progs na pewno daje taka możliwość.

decasper 31.12.2005 13:36

Aha :) dziekuje, a co myslicie o programie: Ulead DVD PictureShow 2 ? Na necie znalazlem wersje Shareware.

radosio 31.12.2005 13:45

Cytat:

Napisany przez decasper
Aha :) dziekuje, a co myslicie o programie: Ulead DVD PictureShow 2 ? Na necie znalazlem wersje Shareware.

ja go nie znam. Bawiłem sie tylko kiedys własnie CDMenu PRO ale to dawno juz było :)

ryba120 31.12.2005 13:46

Cytat:

Napisany przez decasper
Aha :) dziekuje, a co myslicie o programie: Ulead DVD PictureShow 2 ? Na necie znalazlem wersje Shareware, i "dodatek" na astalavista.box.sk

Podobno fajny program ale go nie znam. Ja korzystam z MemoriesOnTV.
Do pokazu zdjęć na DVD znakomity. Ma wiele funkcji które upiększają pokaz.
Wersję testową pożna pobrać TU, natomiast potrzebny będzie jeszcze plugin mpeg2, którego musisz poszukać na własną rękę.

Ice 31.12.2005 13:51

W pakiecie nero 7 jest programik ktorym mozna cos takiego zrobic

dominek 31.12.2005 14:45

Cytat:

Napisany przez Ice
W pakiecie nero 7 jest programik ktorym mozna cos takiego zrobic

dokładnie tak jak napisał ICE@ program nazywa się "Nero Vision"
pzdr dominek
:glaszcze:

damian1016 22.02.2008 14:03

Cytat:

Napisany przez decasper (Post 577791)

Cześć możesz to zrobić program MemoriesOntv

MacGyver 22.02.2008 14:31

Cytat:

Napisany przez damian1016 (Post 899968)
Cześć możesz to zrobić program MemoriesOntv

A widziałeś datę ostatniego posta :> :)
Rozumiem i pochwalam chęć niesienia pomocy innym (od tego jest forum) ale zerkajcie proszę na daty postów i nie wykopujcie starych tematów :czytaj:

Mac

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:10.