![]() |
Rekord długości pracy komputera bez restartu.
Ilość załączników: 1
Nowy rok, nowy temat, może i głupi, ale jest.
Oto mój aktualny rekord, wciąż licznik bije: |
[Current Uptime] 1wk 4hrs 36mins 16secs [Record Uptime] 3wks 2days 18hrs 25mins 40secs
wylaczam komputer jak pradu nie ma:) czyli nie ja go wylaczam :P |
moj rekord to byly ponad 4 tygodnie
na windows 2k i kompie z pentium chyba 500 restart poszedl chyba ze wzgledu na update zabezpieczen a nie zwiechy czy spowolnienia sysa a pamietam ze niehetnie go restowalem bo mial walnieta mobo i jego zamykanie trawlo kilknascie minut i zwykle konczylo sie odcieciem recznym zasialania || jakos nie wieze zeby w dzisiejszych czasch udalo mi sie cos takiego osiagnac || mawet komp sluzacy tylko do ssania (chodzi nie na moim pradzie i nie szumi mi w domu) musze restartnac z raz na tydzien zeby cokolwiek na nim chodzilo z sensowana predkoscia edit: ale zaraz, skoro jou chwalisz sie kompem ktory lata od miecha, to znaczy ze Twoja ssawka latala nieprzerwanie jak Ty zes sie po kaju ojczytsym opijal || ladnie ^_^ :piwo: |
Tak jest, ja sobie w kraju balowałem, a komp tu mi ratio nabijał. :taktak:
Ciekawa sprawa, ta konkretnie instalacja w2k restartowała się z bluescreenem średnio co 2.5 godziny, po skasowaniu pliku memory.dmp śmiga aż miło, może to zbieg okoliczności, nie jestem pewien. :hmm: |
U mnie tez restarty zaleza wlasciwie tylko od elektrowni. No ostatnio jak wyjechalismy na tydzien to sam go wylaczylem bo nic nie sciagal akurat.
Jakos nigdy nie patrzylem ile, ale z pewnoscia ponad miesiac juz chodzil....2k3. |
Moj rekord to 96 dni 12 godzin 21 minut i 04 sekundy :)
|
Cytat:
|
Nie, małego, ciekawskiego, który musi nacisnąć każdy przycisk ^_^
|
Cytat:
Co do tematu to u mnie rekord to ok. 48h więc raczej nie mogę startować ;) |
Cytat:
Chyba raczej miałeś włoczony i chodził ;) A mój rekord to 4,5 godziny ,wiem że cięko. :pisze: |
umnie rekord wynosi 744 godzin i 30 minut komp chodził cały miesiąc przy ściąganiu :D (było to chyba z rok temu) ale jaka radość była jak po miesiącu na dysku znalazła się wymarzona gra :cool:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
@mgit Miesiąc na 4GB to bardzo długo.. Albo masz modem, w co jakoś wierzyć mi się nie chce, bo wtedy rzeczywiście taniej byłoby w sklepie i to kilkakrotnie ;), albo wolne łącze, co w sumie też przemawia za tym, żeby po prostu w sklepie kupić. Bo czekać aż miesiąc.. A jakby to był fake ;) |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:33. |