![]() |
Modem Neostrady Speed Touch 330 - problem z instalacja...
Witam,
Odebralem jakies pare dni temu modem od neo Speed Touch 330 i na poczatku jak zainstalowalem bylo OK ale ze te baranie glowy skrosowaly mi linie pod neo a nie wylaczyli SDI to nie chcialo dzialac i meczylem sie z nim ze 2 godziny az oni doszli do tego ze wina lezy po ich stronie i problem teraz jest taki ze przy instalacji wykrywa mi modem jako: SpeedTouch Networkig Support I za cholere nie moge go zainstalowac... :blee: Pozdrawiam!! |
odinstalowac wszystko co wczesniej instalowales, restart kompa i na nowo instalacja - pisales ze przez 2 godziny z nim walczyles - moze cos podoinstalowywales
No i oczywiscie wszystko na odpietym modemie |
Cytat:
Oby się udało - nie chcę straszyć - ale kiedyś właśnie u Wuja podczas instalacji tego modemu Speed Touch 330 coś poszło nie tak - i nic nie pomogło - dopiero reinstalka systemu. Jakoś z moim Sagem'em jak na razie nie było większych problemów na szczęście. ro29 |
Cytat:
Tak robilem i dalej to samo bylo, nie wiem - moze cos gdzies w systemie zostalo? Jesli tak to gdzie? Qrcze no nie wiem... |
a moze sprobuj "na sile" wcisnac mu sterownik do tego ST, tzn jak tak go wykrywa to zmiana sterownika pokarz wszystkie i instalowanie "nie tego" sterownika powinno jakosc isc ;)
|
Cytat:
Wlasnie wyobraz sobie ze nie da rady nawet tak :blee: :| |
Cytat:
http://www.turbokrecik.pl/forum/dloa...ion=file&id=10 |
Cytat:
Sprobowalem stery - dalej lipa, pozniej probowalem jeszcze wielokrotnie na rozne sposoby i tak do dzis wlasnie skoczylem instalowac Winde bo nie bylo innej opcji ale za to dziala ;) Pozdrawiam! |
Ja mam neostrade i nie mam takich problemow.Ale mam inne.Jak zrobie formata to zapominam nazwe uzytkowinka i haslo i musze do nich dzwonic i oni mi mowia co mam zrobic.Ale juz jes wszystko ok tylko emul cos slobo sciaga.
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:18. |