![]() |
Cytat:
Dlaczego ? Odpowiedź jest krótka. Metoda zapisu. :taktak: Wystarczy zrobić test zapisu Nero (nie mylić z testem na błędy PI/PIF). Wszystko wyjaśnia. :spoko: :) |
ja wypalilem na benq moze z 100 plytek ??? i powiem ze nagrywarka dobra ;] , Lg 4163B też nieczego sobie tylko przydal by sie jakis nowy bios do niej... :] a co do 4167B to jak niektórzy mowia jeszcze kilka biosow i zyleta bedzie ||
|
@Kleryk88- poczytaj sobie tematy o 4167, jakie cyrki są z tym palnikiem.
|
@neo
a ile plytek na nim wypaliles przez ten miesiac zeby tak na spokojnie mowic ze jest "naprawde spoko" ?? 1000 czy moze 2000 ?? Bo jak 100 lub mniej to raczej srednio mozna oceniac nagrywarke po czyms takim. |
benq 1640.. zajedwabisty sprzet.. uzywam od ponad miesiaca i jest naprawde spoko :)
|
ja tam mam litka 1693s i jakos nie narzekam
na kazdej nagrywarce znajda sie plytki ktore sie gorzej wypalaja a inne beda sie lepiej wypalac jak kupisz sprzet to poprostu kup po sztuce z najbardziej dostepnych plytek i wypal maxymalna ilosc danych a pozniej test bledow - i juz bedziesz wiedzial jakie plytki stosowac zeby sie dobrze palilo |
a czemu nie LG 4167 co z tą nagrywarką jest
|
nie bierz lite-on chyba że oferują dorzywotnią gwarancje
|
Miałem LiteOna SOHW-12313S. To złom, nigdy więcej nie kupie nagrywarki tego producenta. Bierz BenQ, Plextora, LG (ale nie 4167).
|
bierz BenQ i nie zadawaj wiecej glupich pytan :)
ostatnio mialem mozliwosc zamienienia mojego BenQ DW1640 na Liteona z LightScribe'm, ale zrezygnowalem || pozdro ;) |
litka tez sa niezadowoleni i zadowoleni i tak bedzie zawsze, nie wszystkim da sie dogodzic :nie:
ja mam litka "dogorywajacego" i jestem (bylem) zadowolony teraz chce kupic benq, ale zmienili panel i nie wiem czy to ten sam naped, czy nie ?? a ta cene to jakiego benq widziales ? 1640 165-185pln |
to skasujta ;)
Skad temat? bo w komentarzach na stronach sklepów online znajduje info ze ludzie sa niezadowoleni z Benq a tu widze ankietę i Benq prowadzi.. a cena - tak benq widzialem |
Cytat:
i skad TAAAAAKA cena :wow: no chyba ze to ma byc LS |
Zdradzić Liteona?
Witam
Problem dotyczy zakupu nagrywarki DVD. Mam obecnie cdrw Liteon 52327S. Duzo pisze sie o Benq, a ja znajduje raz po raz na necie opinie ze te benq wcale nie sa lepsze od Liteona.. Ktory model wiec benq jest niezawodny, a moze zapytac - ktory Lite on jest niezawodny? ;) w cenie do ok 270zl |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:02. |