![]() |
@ream
Nie chce Ciebie martwić, ale nie zastąpisz oryginalnego Swapa kopią :) |
Czyli rozumiem ze niema wiekszego sensu /*zadnego w moim przypadku*/ walczyc z pruba zkopiowania posiadanego SM.
Czekam zatem za Tutorialem z waszej strony a sam zaczynam szukac obrazu SM do sciagniecia... /*moja plyta z SM zaczyna sie kruszyc :blee: mam nadzieje ze wytrzyma do czasu sciagniecia SM lub opracowania przez was tutoriala :respect: */ Dzieki za tak szybka odpowiedz i pozdrawiam... |
@ream
Akurat jesli chodzi o Swapa to nie jest taka prosta sprawa. W przypdaku CD jest plik dummy, który należy pominąć (czytaj: skopiować wszystkie pliki z płyty i odbudować obraz). Z DVD jest podobnie, też jest dummy, też uszkodzony, ale już ponowne zbudowanie obrazu nie przynosi efektów (czyt. nie bootuje się). Mamy zamiar o tym napisać tutorial, ale nadal nie wiemy co zrobić z tym DVD. W końcu jakoś ludzie to kopiują bo są działające obrazy SwapaDVD w sieci :| |
kopiowanie Swap Magic 3.6
Witam !
Mam zapewne niewielki probalem, a mianowicie pragne zkopiowac Swap Magic'a kturego nabylem przez Allegoro i z ktorego jestm bardzo zadowolony. Problem zaczyna sie w momecie pruby zrobienia obrazu plyty z SM. urzywalem Nero , Alcochol 120% oraz Clone DVD... podczas odczytu plyty po jakis 6% wyskakuje error i koniec.... Moj naped DVD to LG-DT-ST DVDRAM GSA-4167B... trzeba dodac, ze jestem totalnym n00b'em jezeli chodzi o nagrywanie / kopiowanie czegokolwiek na DVD i albo ja cos robie nie tak /*zapwene*/ albo niewiem... /*jakies zabezpieczenie na plycie przed kopiowaniem ?_? */ Tak czy inaczej bardo prosze o jakas pomoc... z gory dziekuje i pozdrawiam ~peace~ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:53. |