![]() |
Problem z działem Oprogramowanie i sprzęt
Ilość załączników: 1
Witam po wejściu na te subfora otrzymuje nastepujacy komunikat
|
Bo chyba subfora software i hardware zostały skasowane a tematy przerzucone do offtopic
|
Cytat:
|
Działy Oprogramowanie i Sprzęt zostały zlikwidowane. Większość z nowo zarejestrowanych osób miała problemy z umieszczeniem tematu we właściwym dziale (OT czy Sprzęt?, Ogólnie o DVD czy Sprzęt? ;) ).
Wszystkie tematy z usuniętych działów zostały przeniesione do OT. |
o, dobrze wiedziec, bo wlasnie mialem tu juz temat pisac i ochrzanic administracje :P ;)
pozdro ;) |
Eh pewnie orzekniecie, ze jestem konserwatysta ale polubilem te dzialy :) hehe mialem co robic dzieki nim :serdusz: bo co 2 post trzeba bylo przenosic a teraz co ja bede robil ? :serdusz::serdusz::serdusz::serdusz:
|
Cytat:
|
Ten pomysl uwazam za calkowicie nietrafiony, tym bardziej, ze nie bylo zadnej sondy/ankiety/dyskusji nad sensownoscia tego kroku (mnie nic o tym nie wiadomo).
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podział miał być usunięty i został usunięty :) |
Przyznaje ze na poczatku jak weszly te dzialy to mi sie to nie podabalo, ale jakos sie do nich przyzwyczailem i teraz mi ich brakuje :'(
|
wg mnie połącznie działów jest dobrym rozwiązaniem. moze gdyby na forum było wiecej nowych postów z problemami, można byłoby je jakoś posegregowac jak to było dotychczas. ale mamy to co mamy (mało postów z problemami) więc dzięki połączeniu działów mamy mniej klikania. a mały chaos wynikający z pomieszania wątków zwiazanych z softem i sprzętem jeszcze nikomu nie zaszkodził a zapewne ożywi dyskuje ;)
|
a ja sie ciesze ze juz nie ma podzialu na te subfora :):)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35. |