Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Propozycje, sugestie, błędy forum (https://forum.cdrinfo.pl/f10/)
-   -   Problem z działem Oprogramowanie i sprzęt (https://forum.cdrinfo.pl/f10/problem-dzialem-oprogramowanie-sprzet-60554/)

Calme 02.01.2006 19:34

Problem z działem Oprogramowanie i sprzęt

Ilość załączników: 1
Witam po wejściu na te subfora otrzymuje nastepujacy komunikat

Arnold 02.01.2006 19:37

Bo chyba subfora software i hardware zostały skasowane a tematy przerzucone do offtopic

Calme 02.01.2006 19:39

Cytat:

Napisany przez Arnold
Bo chyba subfora software i hardware zostały skasowane a tematy przerzucone do offtopic

faktycznie teraz juz ich nie ma wcale :( znowu bedzie groch z kapusta) - to tak na nowy rok niespodzianki ?

MacGyver 02.01.2006 19:40

Działy Oprogramowanie i Sprzęt zostały zlikwidowane. Większość z nowo zarejestrowanych osób miała problemy z umieszczeniem tematu we właściwym dziale (OT czy Sprzęt?, Ogólnie o DVD czy Sprzęt? ;) ).
Wszystkie tematy z usuniętych działów zostały przeniesione do OT.

Smartek 02.01.2006 19:42

o, dobrze wiedziec, bo wlasnie mialem tu juz temat pisac i ochrzanic administracje :P ;)
pozdro ;)

Calme 02.01.2006 19:43

Eh pewnie orzekniecie, ze jestem konserwatysta ale polubilem te dzialy :) hehe mialem co robic dzieki nim :serdusz: bo co 2 post trzeba bylo przenosic a teraz co ja bede robil ? :serdusz::serdusz::serdusz::serdusz:

MacGyver 02.01.2006 19:50

Cytat:

Napisany przez Calme
co 2 post trzeba bylo przenosic a teraz co ja bede robil ? :serdusz::serdusz::serdusz::serdusz:

Teraz masz cały OT, czyli jeszcze więcej roboty ;)

MaciejT 02.01.2006 20:00

Ten pomysl uwazam za calkowicie nietrafiony, tym bardziej, ze nie bylo zadnej sondy/ankiety/dyskusji nad sensownoscia tego kroku (mnie nic o tym nie wiadomo).

Calme 02.01.2006 20:02

Cytat:

Napisany przez MaciejT
Ten pomysl uwazam za calkowicie nietrafiony, tym bardziej, ze nie bylo zadnej sondy/ankiety/dyskusji nad sensownoscia tego kroku (mnie nic o tym nie wiadomo).

Podpisuje sie pod tym rekami i nogami

ed hunter 02.01.2006 20:04

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Działy Oprogramowanie i Sprzęt zostały zlikwidowane. Większość z nowo zarejestrowanych osób miała problemy z umieszczeniem tematu we właściwym dziale (OT czy Sprzęt?, Ogólnie o DVD czy Sprzęt? ;) ).
Wszystkie tematy z usuniętych działów zostały przeniesione do OT.

nareszcie! prosiło się od dawna.

Calme 02.01.2006 20:05

Cytat:

Napisany przez ed hunter
nareszcie! prosiło się od dawna.

Ed wogole Cie nie rozumiem - co bylo takiego w tych dzialach co tak bardzo przeszkadzalo - wg mnie wszystko bylo dzieki temu bardziej przejrzyste i rozplanowane z jakims sensem

MacGyver 02.01.2006 20:13

Cytat:

Napisany przez MaciejT

Kiedyś była o tym dyskusja w dziale Propozycje/Sug/Błędy i w dziale dla moderatorów.
Podział miał być usunięty i został usunięty :)

siwy_mw 02.01.2006 20:15

Przyznaje ze na poczatku jak weszly te dzialy to mi sie to nie podabalo, ale jakos sie do nich przyzwyczailem i teraz mi ich brakuje :'(

kontestator 02.01.2006 20:50

wg mnie połącznie działów jest dobrym rozwiązaniem. moze gdyby na forum było wiecej nowych postów z problemami, można byłoby je jakoś posegregowac jak to było dotychczas. ale mamy to co mamy (mało postów z problemami) więc dzięki połączeniu działów mamy mniej klikania. a mały chaos wynikający z pomieszania wątków zwiazanych z softem i sprzętem jeszcze nikomu nie zaszkodził a zapewne ożywi dyskuje ;)

Damianos L 02.01.2006 21:54

a ja sie ciesze ze juz nie ma podzialu na te subfora :):)

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:35.