![]() |
Dom wariatów
Mam dziwne uczucie jakby wszyscy tu po kupnie nagrywarki wgrywali w ten sam
dzień nowy bios i wypalali wszystko na jednych typach płyt . Czyta te posty ktoś kumaty bo narazie to same cyrki tu widze. Tak na marginesie czytałem tu posty na temat awarji nagrywarek i mam jedno pytanie : Gościu pisze tak nagrywarka przestała mi nagrywać płyty (Cd lub Dvd)a ktoś mu odpisuje ze ma zobaczyc jak ma podpieta nagrywarke z HDD lub drugim napędem optycznym ...-moja uwaga ...,-jak gościowi nagrywała i nic nie zmieniał w kompie to co połączenia mają z tym wspólnego (chyba nic)!!! Tak samo się tyczy Płyt nagrać nagra na byle jakiej gorzej z ich odczytem ale to już inny temat.. A z tymi biosami to chyba zescie zmysły postradali ciekawe czy do płyt głównych też tak czesto aktualizujecie.... Przeciętny szaraczek nie wie na czym polega aktualizacja biosu , a z tego co wiem jak kupujesz w sklepie to niema opisu jak to robić itp .....a przy okazji idzie stracić jeszcze gwarancje ... |
no po coś to forum jest...
|
Cytat:
|
Cytat:
W końcu to nie Domowe Przedszkole :nie: tylko Forum Hardcorum :czytaj: Wyciskamy tu z nagrywarek i z nagrywania 100% czystej adrenaliny :worek_tre Nie zajmujemy się tym jak nazywają się dzieci Mandaryny Kto nie zna smaku smażonej płyty niech wpier...w zjada maliny Tak my się tu nagrywaniem bawimy :mysz: :fala: :czar: |
Cytat:
Myślę, jednak że jak będziesz częściej gościł na naszym forum, to nas zrozumiesz i wszystkie Twoje wątpliwości zostaną rozwiane. :piwo: P.S. Witamy na forum nowego użytkownika :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko czymże było by życie, gdyby nie to przeżycie... :mruga: |
Cytat:
|
Dla jaj, do netu, ale IE jest super i lapie full wirow (a opera i ff sa za trudne w obsludze), do pisania tekstow w wordzie-tego akurat ucza w szkole, do zabawy paintem, bo corel photoshop i inne sa zatrudne, gimp tez, do grania w pasjansa i sapera:)i do wielu innych codziennych rzeczy:)
|
A także do szpanowania przed ziomami... :>
|| |
Hmm... Zastanawiam się, co z tym zrobić. Jest owszem jedno miejsce na forum, ale z drugiej strony nie chciałbym zaśmiecać śmietnika.
Więc chyba :gerda: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:19. |