![]() |
Onimusha wymada wszystkich shaderow w wersji 2.0 - sprobujcie jeszcze z patchem z oficjalnej www. U mnie na Radeonie 9600XT chodzi z 60FPS jak przybitymi mlotkiem. (widac ze gra z konsoli i z japoni - format NTSC ma wlasnie odswiezanie 60HZ)
|
Nie boj nic, ja mam GF 4 Ti 4200 i Onimusha 3 nie chodzi w ogole! A tak chcialem w to zagrac...
|
No to widze, ze jeste jedna z nielicznych osob, ktorym Onimusha chodzi beznadziejnie (pewnie przez GF5200 :blee: )
Doszedlem do bossa, takiego robota na poczatku gdzies; tak sie cielo, ze zrezygnowalem z grania w nia... :| BTW. Podobno Devil May Cry 3 tez sie szykuje? :> |
Cytat:
|
NO WAY MAN :wow:
NO to ja tez sie posikam chyba :D Jasny gwint :D PS. Ale jak zrobia taka konwersje jak z Onimusha 3 to sie chyba zes... ze zlosci :blee: |
Tez juz slyszalem, ale zapomnialem napisac... Posikam sie z radosci chyba ;-)!!!
|
Resident Evil 4.... 31 Marzec.... Cena 20 Funtow Brytyjskich.... platforma PC (!)
http://residentevilfan.com/ |
virtua cop 2
do tej pory od czasu do czasu ją włączam. |
ja nie lubie konwersji, najczęściej gram na oryginalnych platformach ^^
no dobra, na PC grałem kiedyś nonstoper w MGS, bo na PSXie nie miałem wersji z tymi misjami wirtualnymi :D |
słyszeć nie słyszałem mam wersje na konsole jedna z moich ulubionych gier na Xbox'a :]
|
@mgit
a słyszałeś takowe pogłoski na temat halo 2 for PC bo ja kompletnie nic |
Hallo 2 ale nie wiem czy jest już na PC ;)
|
dlaczeo ?
|
Cytat:
Zapytacie zaraz dlaczego :> |
Jak ja moglem zapomniec o calej seri Legacy Of Kain (od Pierwszego Soul Reaver'a bo Bloodomen chyba domyslnie sie na PC ukazal?)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:59. |