![]() |
TmP DVD AUTHOR-problemy z dodaniem filmu
Podczas próby dodania pliku do TMP DVD author wyskakuje mi cos takiego:
*This is an illegal video file This is an illegal video file. For DVD-Video you can only use the following video formats: MPEG-1 Video, MPEG-2 Video wiem ze chodzi o to ze film nie jest zgodny z formatem dvd-mam pytanie.jakim programem to "przerobic"?? uzywalem paru ale zawsze nawet male filmiki rozrastają sie w kilkuset megowe pozycje,i zamiast otrzymac jeden plik wyskakuja mi zawsze pare plikow,probowalem wrzucic pare filmikow na jedna plyte wychodzi mi góra dwa zwlaszcza zwykly serial 4-odcinkowy nie wejdzie mi na plyte dvd z menu bo po przerobieniu go do formatu za duzo zajmuje.pomozcie |
Zapomniałeś napisać jaki plik próbujesz dodać/przerabiać i jakie na parametry.
|
chodzilo mi głownie o avi
|
Cytat:
Moim zdaniem jest fajny, szybko przerabia z avi na mpeg2 lub DVD i jest prosty w obsłudze. Jak chcesz zmieścić kilka filmów na jednym DVD to trzeba wybrać jako format docelowy mpeg2 i zaznaczyć by nie przekraczał 1GB. Jakość jest na pewno nie porównywalna do DVD ale da się oglądać. Zresztą musisz sam spróbować. Do pobrania wersja TRIAL jest TU http://forum.cdrinfo.pl/attachment.p...id=28497&stc=1 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:49. |