![]() |
Zintegrowana karta d¼wiêkowa Realtek
Siema
Mam na p³ycie g³ównej karte d¼wiêkow± zintegrowana Realtek 7.1.Mam z ni± problemy,mam do niej pod³±czone g³o¶niki Logitech x-530.I mój problem to ¿e jak w grach g³o¶ sie tnie,jakby g³os nie nad±¿a³ za gr±,raz jest g³os i troche jest i znów nie ma i tak ci±gle....Mo¿e jakie¶ nowe stery czy co¶.... pozdro :respect: :respect: :respect: :respect: |
tak nowe sterowniki moga pomoc, ale moze byc to tez zwiazane z tym, ze masz po prostu za slabego kompa i procek nie wyrabia przy nowych grach
|
Procek
Wieez czemu ci sie glos tnie zacina.Moze masz zas³aby procesor,albo karta do dupy.
|
Mój komp:Celeron(64 bit)2.8 Ghz,p³yta g³ówna Asrock(64 bit)pci-express,768 ddram(400).Radeon X550 256-128 mega to to ma byæ s³aby komp.....to nie wem co za kompa musze mieæ....hahaha
PS:Aha i windowsie nie mam g³osu te¿,gg milczy,w power dvd nie ma g³osu,windows media player nie ma g³osu , w Winampie jest g³os |
Pewnie stery siê posypa³y, ale pewien nie jestem... :hmm:
|
ale nawet jak zainstalowa³em na nowo windowsa jest to samo
|
A stery do karty d¼wiêkowej zainstalowane i dzia³aj±?
Bo jak nie, to ju¿ nie wiem co... :( |
Cytat:
napisalem posta, a dopiero pozniej zerknalem na Twoj profil ;) tak jak kolega joujoujou napisal, najprawdopodobniej stery wywal stare, sciagnij nowe i zobaczymy |
A ma mo¿e kto¶ tak± karte muzyczn± zintegrowan± i mo¿e mie powiedzieæ jakie s± najonowsze stery....
|
Cytat:
2 sekundy z google. :P |
Witam
Proszê o pomoc mam problem z d¼wiêkiem. nie mam d¼wiêku a zainstalowa³em wszystko-- realtek itd... ale w sound manager nie posiadam zak³adki speaker configuration... co mam teraz zrobiæ ?? karta realtek zintegrowana plyta ECS K7VTA3L Proszê o pomoc |
wyglada na zle sterowniki lub calkowicie wylaczaony (w biosie) uklad dzwiekowy
1. zajrzyj do biosu i sprawdz, czy karta nie zostala wylaczona 2. sprobuj sterownikow http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Dow...nuID=6&LanID=9 |
I poprawka kb88811 nie zaszkodzi...
|
poprawka na nic sie nie zda
plyta ma tylko AC***8217; 97, a nie HD Audio |
A to sorry. :zawstydz:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:35. |