![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
walnij do mnie na gg
powiem co i jak ustawic |
@demek
w tym co wysłałeś są dwa pliki wrzuciłem je do katalogu ze stronka i nie działa :( Za pewne trzeba coś w stronce dopisać żeby korzystał z tych plików, tak więc jak możesz to prosiłbym o gotowca, rzebym wrzucił cała stronke na server i odrazu by działało ;) |
poszlo
|
Cytat:
|
Cytat:
a tutoriali obrazkowych jest w sieci masa choćby na www.w3schools.com |
mgit daj maila
sory za wczoraj ale netu nie mialem do 10.30 dnia dzisiejszego |
nic nie móie ale ja wogóle nie umiem HTML wie ktoś może gdzie znajde lekture do tego języka a i niepiszcie o pajączku chłam nad chłamy i nie moge zapisać stronki poprawnie
|
Problem dalej aktualny, nie wiem w którym miejscu wstawić ten skrypt ;(
|
@Patrix
super tylko gdzie ja mam ten kod wstawić dokładnie, można prosic o gotowca ;) |
Cytat:
Kod:
<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">Kod:
kontakt przegladalem, tez niezle wyglada - gosc wstawil same formy bez skryptow :D sorki ale chwilowo czasu nie mam. |
a bo tą stronkę 60 lecia robił mój nauczyciel matematki/informatyki :D :D i widocznie się machnoł jak robił logo :D
Ta stronka 60 lecia to jest tylko dodatek do stronki www.pzs-chojnow.pl A ma ktoś jakis pomysł żeby poprawić tą stronkę 60 lecia żeby tego emila wysyłało ??? |
nie wiem dlaczego po wejsciu na ta strone i "rzuceniu okiem" na logo zauwazylem napis:
"... im. Mikolaja Kopernika w CHÓJNOWIE"? ^_^ pomijajac to - strasznie biedna ta wasza stronka? pozdro ;) |
Obojetnie, ważne żeby po wpisaniu danych i kliknięciu na wyślij wysyłało na emila ;)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:57. |