![]() |
bardzo, bardzo, bardzo, czasami, czyli rzadko, :P na neostradzie (a może bardziej na Razorback) muł dostaje czarną przepaskę. co to za diabeł to nie bardzo wiem, po kilku próbach podłączenia jest ok.
|
firewall?
ps. to tak jakbys zadal pytanie czemu nie chce Ci zapalic samochod.... moze troche danych? |
Cytat:
Edit:- Neostrada daje HighID. Jak znam zycie. I P2P. LowID nie laczy sie z LowID z przyczyn systemowych i spolecznych. LowID laczy sie tylko z HighID. i tak juz jest. Edit2: no chyba ze masz lewe IP :) np. 83...... na Razorze:) Choc z tego co wiem zdjeto juz filtr z 83..... |
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=60731 - Trzeba połaczyć te tematy...
Arektrol - Rozumiem, że jesteś nowy, nie potrafisz pisać bez Caps-locka, aby go wyłączyć kliknij w przycisk z napisem Caps-Lock, wtedy nie będziesz pisał wielkimi literami co w internecie oznacza krzyk. Następnym razem użyj wyszukiwaki bo w internecie na pewno został poruszony problem, a nawet na tym forum. Masz szczęscie, że ludzie tutaj są dość tolerancyjni |
Użytkowini Lowid
W EMULU WYSKAKUJE MI ZE NIE MOZNA POŁĄCZYC UŻYTKOWINI LOWID Z LOWID MAM NEOSTRADE I NIEWIEM CO MAM ZROBIĆ :respect:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:22. |