![]() |
Wredny pasjans i siostra :D
A wiec drodzy forumowicze mam wielka prosbe. Moja siora walczy ze mna o dostep do mojego komputera :hmm: poniewaz za kazdym razem chce grac w pasjansa.... :blee: :blee: I teraz mam pomysł aby podlozyc na miejsce pasjansa jakis fajny program ktory ja przestrasz jak wlaczy pasjansa (nie wirus :D). Cos co by np. zasymulowalo formatowanie albo bluescreen bez mozliwosci wylaczenia przez klwiature lub mysz. :D || Jesli ktos zna jakis program tego typu lub inny straszak to prosze o linki bo nienawidze pasjansy i wogole gier made in microsoft!!!! :respect: :D
|
To moze usun gre z systemu?Powiesz ze ja popsula albo usunela i gotowe:)A jak sie przestraszy bsod to moze walnie power na listwie i ci kompa spali albo cos:)
|
http://www.softlookup.com/category.asp?id=37
tu masz programy z zalozenia majace kogos przestraszyc - takie nieszkodliwe dowcipy nie testowalem, wiec przeskanuj je jesli zassiesz (znalezione przez google, zapytanie "bluescreen joke") wystarczy wejsc we wlasciwosci skrutu do pasjansa jaki jest w menu start i zmienic element docelowy na jeden z tych programikow (jest tam tez bluscreen.exe - symuluje bsoda) jak spyta co sie stalo - powiesz ze "ooo chooolera! zepsulas mi kompa!" po chwili dodasz "no, chyba wszystko dziala, ale gry poszly papa... NIGDY WIECEJ TEGO NIE DOTYKAJ!!" :D |
Cytat:
|
Gorzej będzie, jak siostra się uprze zainstalować po kryjomu "zaginionego" pasjansa sama :D
|
Cytat:
|
Cytat:
i w myśl zasady Panie mają pierwszeństwo :respect: |
Dobra dobra!!! Ona do mnie mowi ze musi cos do szkoly zrobic po czym ja patrze a ta w pasjansa juz rekordy bije i bosa pokonuje :D Nie chodzi mi o to by tego pasjansa usunac ale by zrobic jej psikusa i tyle a z kompa i tak kozysta jak mnie nie ma a potem mi dzwoni ze cos nie dziala.. a na pytanie co robila slysze: "gralam w pasjansa" lub "nic"... :D
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak ladna siostra to sie polecam:)Moze zdjecie??
|
proponuję drugi komp specjalnie dla siostry kupić i będzie po kłopocie
|
mysle ze powinienes zalaczyc zdjecia swoje i siostry
kolektywnie zdecydujemy na podstawie facjat i zdjec bikini komu nalezy sie czas na kompa i udzielimy stosownych porad || cos mi ten temat smietnikiem zalatuje || |
Cytat:
potem czytam - ed to ma ponad 5k postów, bo pisze same bzdury :hahaha: :P |
Ja nei rozumie dlaczego siostra nie moze pograc sobie w pasjansa? i tylko w pasjansa, nieszkodliwego pasjansa!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:13. |