Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Wredny pasjans i siostra :D (https://forum.cdrinfo.pl/f5/wredny-pasjans-siostra-d-60890/)

Burt 12.01.2006 15:55

Może kup jej prawdziwe karty do grania. ||

Blackegg 12.01.2006 14:06

Tak juz robilem problem w tym ze ona juz potrafi kompleksowo korzystac ze skrotow wiec ten pomysl odpada :smutny: Kto gra w pasjanse ten raczej nie ma zbytniego pojecia o kompie. Siada patrzy w ten jaskrawy ekran albo w swiecaca matryce chwile trybi nastepuje przegrzanie obwodow i...... wlacza pasjansa.... :blee: o ludzie przeciez to jest... a z reszta kazdy wie :D Zrobilem lepsza chamowe || || || pod skrot od pasjansa podpielem wylaczenie kompa po czym powiedzialem ze pasjans przestal dzialac i szybko usunolem skroty oraz odwolania do tego badziewia. Ale siora dalej gra tylko ze na serwerze po przez KVM i w momencie jak musze cos zrobic na moim kompie to raz dwa i dzialam :D czyli wilk syty i owca cala :D

ed hunter 12.01.2006 12:49

Cytat:

Napisany przez epol
Kwaka 4 :idea:

nie rozmawiam o grach typu kwak 4 lub dum 3 - gry mają działać a nie mieć wymagania graficzne dla nieistniejących kart.

epol 12.01.2006 12:46

Cytat:

Napisany przez ed hunter
lub coś straszniejszego ||

Kwaka 4 :idea:

ed hunter 12.01.2006 12:41

Cytat:

Napisany przez Blackegg
Ej ludziska ja prosze o jakiegos kawala na moja siostre bo chce jej zrobic psikusa!!! Wkurzaja mnie ludzie ktorzy kupuja kompa za tryliony i graja w pasjanasa. Ja mojego podkrecilem tak abym mogl pograc w Quake 4 a ta mi go na pasjansach smarzy i jeszcze sie buldoczy jak mowie ze mam cos waznego do zrobienia na kompie!! To jej zrobie bzika i odechce sie jej pasjansy :D

pewnikiem odpala pasjansa ze skrótu...wsadź jako element docelowy np painta

%SystemRoot%\system32\mspaint.exe :D lub coś straszniejszego ||

epol 12.01.2006 12:27

Cytat:

Napisany przez Blackegg
Ej ludziska ja prosze o jakiegos kawala na moja siostre bo chce jej zrobic psikusa!!! Wkurzaja mnie ludzie ktorzy kupuja kompa za tryliony i graja w pasjanasa. Ja mojego podkrecilem tak abym mogl pograc w Quake 4 a ta mi go na pasjansach smarzy i jeszcze sie buldoczy jak mowie ze mam cos waznego do zrobienia na kompie!! To jej zrobie bzika i odechce sie jej pasjansy :D

W gruncie rzeczy to Twoja siostra ma racje. Ja tez wole pasjansa, a nie Kwaka 4 8 )

Blackegg 11.01.2006 17:56

epol 11.01.2006 17:38

Cytat:

Napisany przez loki7777
Bo pasjans to jedna z gier MS a kolega nie trawi MS:)

To niech porzuci Windows i przesiadzie sie na np Linuxa badz Jabluszko ;)

loki7777 11.01.2006 14:19

Bo pasjans to jedna z gier MS a kolega nie trawi MS:)

Ormianin 11.01.2006 13:44

Ja nei rozumie dlaczego siostra nie moze pograc sobie w pasjansa? i tylko w pasjansa, nieszkodliwego pasjansa!

ed hunter 11.01.2006 12:28

Cytat:

Napisany przez nimal
mysle ze powinienes zalaczyc zdjecia swoje i siostry
kolektywnie zdecydujemy na podstawie facjat i zdjec bikini komu nalezy sie czas na kompa i udzielimy stosownych porad ||
cos mi ten temat smietnikiem zalatuje ||

tak! poproszę o śmietnik! bo inaczej boję się pisać w takich tematach.

potem czytam - ed to ma ponad 5k postów, bo pisze same bzdury :hahaha:

:P

nimal 11.01.2006 11:55

mysle ze powinienes zalaczyc zdjecia swoje i siostry
kolektywnie zdecydujemy na podstawie facjat i zdjec bikini komu nalezy sie czas na kompa i udzielimy stosownych porad ||
cos mi ten temat smietnikiem zalatuje ||

**mondeo** 11.01.2006 11:51

proponuję drugi komp specjalnie dla siostry kupić i będzie po kłopocie

loki7777 11.01.2006 11:19

Jak ladna siostra to sie polecam:)Moze zdjecie??

andrzejj9 10.01.2006 19:38

Cytat:

Napisany przez Grzegorz75
Igraj, igraj już niedługo założy ci blokadę na kompa a jak to nie pomoże to zacznie chodzić z jakimś dresem.

Albo co gorsza.. z dobrym informatykiem.. :>

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:44.