![]() |
już zrobiłem. Odinstalowałem Sp2 zainstalowałem sp1 i potem sp2.
@Eliasz jeśli sp2 ma w sobie sp1 to dlaczego gdzy instaluje stery do usb2 z cd od płyty głównej (Abit IC7) to wyswietla mi napis żebym najpierw zainstalował Sp1 i koniec :( Dziwne jakieś to. (jak i cały windows) :-)) |
A SP2 instalowałeś zintegrowanego z win xp czy osobno
jak zintegrowany to nie odinstalujesz jeśli osobno to możesz przez dodaj/usuń programy w innym wypadku to format i posadzenie wina xp na nowo ale bez SP2 Sp1 na SP2 nie da się zainstalować ,tylko można to zrobić w odwrotnej kolejności |
Był chyba kiedyś jakiś program do odinstalowywania SP do Windowsa. Trzeba by to chyba tak na raty zrobić, że odinstalowujesz nim wszystko, a potem instalujesz od nowa - już w kolejności, która ci odpowiada.
|
Cytat:
och..... no coz.. nie trzeba bylo instalowac... ja nie mam :D |
Tak jak pisze @mgit nie da się zanstalować SP1 na SP2 bo SP2 sam w sobie zawiera już SP1
|
na SP2 nie da się zainstalowac SP1 jedyna możliwość to instalacja XP z zintegrowanym SP1 lub bez sp ;)
|
Jak Zainstalować Sp1 na SP2?
Jak w temacie. Potrzebuje zainstalować Sp1 na Sp2 ale sie nie da. POtrzebuje SP1 bo jak instaluje USB2 to pisze ze najpierw musze mieć Sp1. I koło się zamyka :-(
Chodzi oczywiście o Win XP |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:31. |