![]() |
NAGRYWANIE DVD mp3
Witam
Mam pewien problem z którym nie mogę sobie dac rady.Dwa dni próbuje nagrać płytkę dvd MP3 i nie ma takiej możliwosci żeby to się udało! Nagrywarka LITE-ON DVDRW 1635S, TAK NAGRYWA ŻE W STACIONARNYM ODTWARZACZU dvd pioneer, ta płyta jest niewidoczna Nagrywam w NERO 6 , ZAMYKAM SESJE A EFEKT JAK WYŻEJ ]MOŻE KTOŚ MI PORADZ JAK NAGRAĆ TAKĄ PŁYTĘ? Mam sporo muzyki na dysku i bardzo chciałbym to zarchiwizować, ale jak to zrobić nie wiem pozdrawiam babej |
pewnie tówj pioneer nie czyta mp3 z dvd i tyle :)
płyty cd pozostają...lub może coś....ale jaki to model pioneera?? |
WITAM
Dzieki za odpowiedz , jest to pioneer dv464 i co najciekawsze jeżeli nagrywam płyte jao plik z danymi tez jej nie widzi. Jako odtwarzacz czyta wszystko oprucz w/w pozdrowienia |
Jeszcze jedno sprawdzałem tak nagrane płyty na dvd yamaha 530 i też lipa , chyba coś robię zle ale?
babej |
mam pioneera stacjonarnego, trochę inny model i u mnie w instrukcji jest wyraźnie napisana maksymalna liczba plików mp3 jaką ten odtwarzacz potrafi odtworzyć. Nie pamiętam dokładnie ile tego było (piszę z pracy). Ale wydaje mi się, że nagrywając pełną płytę muzyki w mp3 przekraczasz ten limit odtwarzacza.
P.S. A nagrywasz gołe pliki na płytę? Jeśli tak to spróbuj je podzielić jakoś w folderach. |
Dzieki za wszystkie pomocne rady ale jest to mja wina bo nie doczytałem w instrukcji że to cudo nie odtwarza płyt dvd audio.
Jeszcze raz dziekuje i przepraszam za kłopot babej |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:30. |