Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Nagrywanie/kopiowanie gier na konsole (https://forum.cdrinfo.pl/f104/)
-   -   Nintendo Game Cube-Kopie zapasowe, co i jak.. (https://forum.cdrinfo.pl/f104/nintendo-game-cube-kopie-zapasowe-co-jak-60953/)

Berion 25.03.2006 17:40

Cytat:

Napisany przez Domingorn
Halo . Kto wie jak odpalac mp3 na gacku? Bylem na GCDev, Angielski - nie czajut...Jakies pliki .dol???What tha hell..??no i jeszcze jakies zabawy z linuxem.Dzieki z gory za informacje.

*.dol to tak jak *.exe dla Windowsa, *.elf dla PS2, *.xbe dla Xboxa etc. etc...

Musisz zrobić obraz.

Domingorn 25.03.2006 17:17

Halo . Kto wie jak odpalac mp3 na gacku? Bylem na GCDev, Angielski - nie czajut...Jakies pliki .dol???What tha hell..??no i jeszcze jakies zabawy z linuxem.Dzieki z gory za informacje.

Berion 18.03.2006 23:49

Cytat:

Napisany przez Domingorn
No to przerobilem gacka, prosta sprawa.Jak ktos bedzie mial problemy czy pytania , postaram sie udzielic pomocy. Sam jednak szukam jakis (jakichś ?? :P sam newiem) informacjii na temat odpalania mp3 i divx na gacku. Wie ktos cos moze na ten temat??

Na pewno jakieś są. Zajrzyj na GCDev, może coś dla siebie znajdziesz.

Domingorn 18.03.2006 23:33

No to przerobilem gacka, prosta sprawa.Jak ktos bedzie mial problemy czy pytania , postaram sie udzielic pomocy. Sam jednak szukam jakis (jakichś ?? :P sam newiem) informacjii na temat odpalania mp3 i divx na gacku. Wie ktos cos moze na ten temat??

Berion 07.03.2006 18:15

Cytat:

Napisany przez Domingorn
Witam, widze ze niewiele sie niestety zmieilo w tutorialu gejmkjubowym. a szkoda. [...]

Nie zależy to odemnie, a od osoby, która podjęła się jego napisania. Sam nie posiadam tej konsoli, więc nie mogę pisać na oślep posiłkując się materiałem z sieci. :)

Chcesz taki tutorial? Chcesz opis kogoś kto na oczy nie widział BBA? ^^

Wiesz.. to nie jest problem przetłumaczyć to czy owo, ale nie o to chodzi, prawda?

Cytat:

[...] Przelamalem dylemat zwiazany z gwarancja, i zamowilem qoom sx [...]
Zatem niechaj Ci służy jak najdłużej :)

Cytat:

[...] a.mam ytanko, czym jest BTW? [...]
http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=17359
By The Way

Tak w ogóle/swoją drogą

Cytat:

[...] i sa jakies nowosci w zwiazku z wypalaniem plytek, programy, te multi game disci ?
Znam jeden progs do wypalania obrazów: Nero

Do ich budowy Apache 3

Domingorn 07.03.2006 15:21

Witam, widze ze niewiele sie niestety zmieilo w tutorialu gejmkjubowym. a szkoda. Przelamalem dylemat zwiazany z gwarancja, i zamowilem qoom sx a.mam ytanko, czym jest BTW? i sa jakies nowosci w zwiazku z wypalaniem plytek, programy, te multi game disci ?

Berion 12.01.2006 11:26

Cytat:

Napisany przez Domingorn
Witam!
Nabylem niedawno za gwiazdorkowe konsole - Game Cube'a. Gierki sa jednak dosc drogie i zalezaloby mi zrobic z nich kopie zapasowe (grywalne!!!). W tutorialu bylo napisane ze najlepiej zrobic kopie dvd decrypterem, w jednym z postow jednak bylo to odradzane. Jaki jest wiec najlepszy program? [...]

Wykasuje to. Na dzień dzisiejszy to chyba Nero Burning Rom.

Cytat:

[...] 2. dotyczy tzw chipu, czy moddingu.NIe wiem dokladnie co to jest, ale z tego co czytam jest to niezbedne, by te kopie wogole chcialy chodzic. Jaki jest najlepszy chip do NGC? Dziekuje z gory za pomoc. Domingorn
Qoob Pro, ewentualnie Qoob SX, w ostateczności GC Viper, a broń boże GC Ripper - tak słyszałem.

Wkrótce (miesiąc/dwa) powinien pojawić się tutorial traktujący o GC. To co jest obecnie to prowizorka i amatorka.

BTW: w przypadku GC jest niezbędny. Tj. słyszałem o metodach ze streamowaniem obrazu na PC i innych czarach, ale podobno nie jest to za wygodne i wymaga kupna BBA.

Domingorn 12.01.2006 07:33

Nintendo Game Cube-Kopie zapasowe, co i jak..

Witam!
Nabylem niedawno za gwiazdorkowe konsole - Game Cube'a. Gierki sa jednak dosc drogie i zalezaloby mi zrobic z nich kopie zapasowe (grywalne!!!). W tutorialu bylo napisane ze najlepiej zrobic kopie dvd decrypterem, w jednym z postow jednak bylo to odradzane. Jaki jest wiec najlepszy program? To jest moje pierwsze pytanie. 2. dotyczy tzw chipu, czy moddingu.NIe wiem dokladnie co to jest, ale z tego co czytam jest to niezbedne, by te kopie wogole chcialy chodzic. Jaki jest najlepszy chip do NGC? Dziekuje z gory za pomoc. Domingorn

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:53.