![]() |
Cytat:
Musisz zrobić obraz. |
Halo . Kto wie jak odpalac mp3 na gacku? Bylem na GCDev, Angielski - nie czajut...Jakies pliki .dol???What tha hell..??no i jeszcze jakies zabawy z linuxem.Dzieki z gory za informacje.
|
Cytat:
|
No to przerobilem gacka, prosta sprawa.Jak ktos bedzie mial problemy czy pytania , postaram sie udzielic pomocy. Sam jednak szukam jakis (jakichś ?? :P sam newiem) informacjii na temat odpalania mp3 i divx na gacku. Wie ktos cos moze na ten temat??
|
Cytat:
Chcesz taki tutorial? Chcesz opis kogoś kto na oczy nie widział BBA? ^^ Wiesz.. to nie jest problem przetłumaczyć to czy owo, ale nie o to chodzi, prawda? Cytat:
Cytat:
By The Way Tak w ogóle/swoją drogą Cytat:
Do ich budowy Apache 3 |
Witam, widze ze niewiele sie niestety zmieilo w tutorialu gejmkjubowym. a szkoda. Przelamalem dylemat zwiazany z gwarancja, i zamowilem qoom sx a.mam ytanko, czym jest BTW? i sa jakies nowosci w zwiazku z wypalaniem plytek, programy, te multi game disci ?
|
Cytat:
Cytat:
Wkrótce (miesiąc/dwa) powinien pojawić się tutorial traktujący o GC. To co jest obecnie to prowizorka i amatorka. BTW: w przypadku GC jest niezbędny. Tj. słyszałem o metodach ze streamowaniem obrazu na PC i innych czarach, ale podobno nie jest to za wygodne i wymaga kupna BBA. |
Nintendo Game Cube-Kopie zapasowe, co i jak..
Witam!
Nabylem niedawno za gwiazdorkowe konsole - Game Cube'a. Gierki sa jednak dosc drogie i zalezaloby mi zrobic z nich kopie zapasowe (grywalne!!!). W tutorialu bylo napisane ze najlepiej zrobic kopie dvd decrypterem, w jednym z postow jednak bylo to odradzane. Jaki jest wiec najlepszy program? To jest moje pierwsze pytanie. 2. dotyczy tzw chipu, czy moddingu.NIe wiem dokladnie co to jest, ale z tego co czytam jest to niezbedne, by te kopie wogole chcialy chodzic. Jaki jest najlepszy chip do NGC? Dziekuje z gory za pomoc. Domingorn |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:53. |