![]() |
Cytat:
ja osobiście mam w grany najnowszy w wersji bez polskiego języka poprzednio testowałem dwa inne ,ten obecny najlepiej u mnie spisuje się na poprzednich podczas "przewijania " filmu do przodu lub tyłu gubił napisy w obecnym tego feleru już niema a dodatkowo doszły nowe funkcje do ustawiana napisów polecam ten soft Yakumo 060123 edit zapomniałem o najważniejszym a mianowicie o tym że czyta już napisy w formacie *txt z polskimi znakami diaktrycznymi |
Niestety nadal to samo :( napisze Ci na priva dokładne co jest.
|
nic trudnego
Cytat:
|
Sofcik już mam ale pojawił się kolejny problem, polegający że nie umiem go wgrać a instrukcja która jest dodana nie moge jej odtworzyć. Może ktoś z kopiować cała zawartość intrukcji i w kleić do worda oraz przesłać mi na maila??
Mój mail to: cool_lucas@o2.pl |
Cytat:
musisz wgrać odpowiedni soft od odpowiedniego modelu wiecej na ten temat znajdziesz tu http://www.ixpert.pl/index.php?p=pokaz_produkt&nr=195 |
Ja mam inny problem z napisami w tym odtwarzaczu, tj. brak polskich liter i nie wiem czym jest to spodowane, może ktoś pomoże ??
|
Cytat:
|
tak jak namor pisal nazwa pliku musi byc taka identyczna jak nazwa napisow. Mam inny problem teraz bo jesli przeijam film np 16x to napisy znikaja
|
Cytat:
No wypadalo BY :idea: |
Cytat:
|
ok uporalem sie z tym
|
Cytat:
zrob w 00:00:00 lub 0:00:00 bo jesli sa w formacie klatkowym mDVD {000}{000} lub czasowym MPL2 [000][000] byc moze to jest ten problem |
nie identyczna to znaczy film ma dluzsza nazwe np. tytul filmu: Fantastic.Four.TC.XViD-BOHiCA.www!OSiOLEK!com.avi
napisy:Fantastic Four.srt ale mam tez film Matador.avi napisy Matador.srt i tez nic z tego miales racje nazwa musi byc taka sama tylko ze jak przewijam np 16X to napisy znikaja |
a nazwa pliku z napisami jest taka sama jak nazwa pliku z filmem ?
|
Kazdy film jest w oddzielnym folderze
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:52. |