![]() |
Chciałem polecić ale jakoś nie miałem odwagi ;) :)
|
Warto też pomyśleć nad zakupem nagrywarki z LightScrabble
Wtedy podczas nagrywania można sobie zaświecić jeszcze lampkę i grać w Scrabble :tak!: W RAMach relaksu || :czar: |
Cytat:
zawsze można zamówić zza granicy aleczy warto ?? sami odpowiedćie sobie na to pytanie |
Cytat:
|
a jednak jest nagrywarka obsługująca DVD-RAM i LS :)
|
Koledze cysio21 podałem jako propozycję do zakupu LGGSA-4166B który ma i DVD-RAM i LightScribe :)
ps. osobiście to bym sie wstrzymał i kupił coś następnej generacji :) na pewno nie LG || |
PS>SZkoda ze nie ma nagrywarki z Lightscrible i obsugujacym tryb DVD-RAM wtedy by nie
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Fajny tylko nie ma DVD-RAM ;)
|
osobiście nie kupiłbym żadnej z tych, poczekaj na Benq DW 1655 http://cdrinfo.com/Sections/Reviews/...rticleId=16050
|
Liteon to raczej nie ma Lightscrable :) tylko LightScribe, proszę bardzo ten model LGGSA-4166B ma wszystko czego Ci trzeba http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do...&model=NOTHING specyfikacja tylko nie wiem jak sie sprawuje w pranu ;) poszukaj testów
|
Prosba o pomoc w zakupie !!!
Witam !!
Mam mały problem zamierzam zakupic nagdywarke DVD i wacham sie miedzy dwoma modelami mianowicie : LG GSA-4167B oraz LITEON SHW-16H5S problem moj jest nastepujacy z tego co wiem nagrywarka LG ma szybsze nagrywanie CD-RW 32x a liteon 24x (ale to maly szczegol) , LG obsuguje DVD-RAM a Liteon NIE z tego co wiem DVD-RAM to jest to samo co DVD-RW ,CD-RW tylko mozna kasowac i zapisywac pliki na DVD-RAM 100.000 razy a na DVD-RW 1000 razy ale Liteon posiada funkcje LIGHTSCRABLE bardzo fajna funkcja i chcialbym aby moja nagrywarka ja miala ! Jezeli jeszcze czegos o tych dwoch nagrywarkach nie wiem to mnie uswiadomcie :D i jaka nagrywarke z tych dwoch byscie mi polecili !! PS>SZkoda ze nie ma nagrywarki z Lightscrible i obsugujacym tryb DVD-RAM wtedy by nie bylo problemu ! Pozdrawiam |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:30. |