![]() |
Problem z Plug and Play Bios Extension
A więc, mam problem z tym sterownikiem. Zainstalowałem ostatnio drukarkokopiarkę HP PSC2175 i przestały działać wirtualne dyski alcohola i daemona. Nie mogłem znaleźć związku pomiędzy nimi ale w menadzerze urzadzen obok sterownika Plug and Play Bios Extension wyswietlal sie zolty wykrzyknik. jesli robię restart systemu wyskakuje mi BSOD i nastepuje kolejny reset :/ zeby komp w ogóle się uruchomił musialem w safemodzie wylaczyc ten sterownik ale dalej nie wiem co zrobić zeby dzialaly wirtualne dyski :/
|
Ja zakupiłem drukarkę HP 3650,po instalacji nie chciało mi drukowac w Word,pózniej sie okazało (co mnie poinformował Pan z serwisu)że wyszła edycja z uszkodzonym polskim sterownikiem!?przy następnej pozwoliłem syst.Windows samoczynnie zainstalować sterowniki,też Polski,i jest O.K.ja bym spróbował zainst.sterow.w innym jezyku(na początek)
|
Koledzy nie ten dział, tu są zabezpieczenia płyt ;>
|
HP jest jakis badziewne pod wzgledem sterow, pomijam ze waza 21 mb, wczoraj meczylem sie z 3820b czy b z 30 minut, autorunem to sie nie zainstaluje, bo na usb, wciskam wykryj a instalator nie widzi drukarki. W koncu zainstalowalem jakies .inf i restart z plyta w srodku i g zaczelo sie instalowac.Lexmark pod tym wzgledem jest liderem, tzn o jakosc sterow
|
Czy ktoś z grupy ''trzymającej władzę'' mógłby przenieść ten topic do Off Topic.
Nie róbmy śmietnika z tego działu.Bardzo proszę. PS.Nie odpowiadajcie na pytania błędnie umieszczone bo prowokujecie w ten sposób innych. Edit.Dziękuję bardzo. :) |
Odkryłem, że to sterowniki SCSI i RAID nVidii gryzą sie Alcoholem, jakies pomysły na pomoc? Bo tych sterów nie odinstaluje bo sa od plyty głownej i komp bez nich zle dziala.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:54. |