![]() |
CR 2032, to tak na 99% :hmm:
|
Chyba mi też pada bateria... Czy ma ktoś jej oznaczenie - nie chce mi się dwa razy rozbierać kompa aby sprawdzić oznaczenie baterii :)
|
Cytat:
|
Cytat:
pomoc :D ps a po drugie jak masz cos do mnie napisz na priv a nie rob offa tutaj pomysl napierw zanim zaczniesz klikac po klawiszach :D EOT |
Witam !
Jeśli dzieje się to tylko podczas gry - to nie wiem - natomiast jeśli po prostu spóźnia Ci się zegar w Windows - to najprawdopodobniej bateria na płycie głównej do wymiany - sam tak miałem 2,5 roku temu - spóźniał się i to bardzo - wymieniłem bateryjkę (chyba za 2,50 zł) - i chodzi dobrze (ideał to nie jest, ale da się przeżyć ;) ) Pozdrawiam ro29 |
twoje komentarze LEGION świadczą o Tobie i o tym co potrafisz.
Jak nie potrafisz pomóc to chociaż nie cwaniakuj !!!! |
Cytat:
|
nie rzecz w tym, że można to wyregulować - chodzi o przyczynę pomimo tego, iż jest to duperela !
|
Cytat:
|
Wyreguluj wahadło. http://fishki.net/smile/30.gif
|
Cytat:
|
mam to samo, jak komp ciagle chodzi wlaczony to po jakims czasie sie zegarek SPIESZY!
glupie.. pozdro ;) |
a jak zegar w biosie tez sie pozni jak systemowy ?
|
problem z zegarem systemowym !!??
mam mały problem - zauważyłem, że spóźnia mi się zegar systemowy. Opóźnienie dochodzi do około 10 minut - jest to widoczne przeważnie po grze w sieci (np. call of duty 2 ) - nie wiem czy ma to coś wspólnego z grą.
PROSZĘ O POMOC !? ??? ??? ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:15. |