![]() |
sklep cdrspeed realizacja
Chcialem sie zapytac czy termin realizacji obowiazuje taki jak podany na ich stronie czyli 14 dni roboczych, czy tez taki jaki mi podali w mailu czyli 7 dni roboczych. Bo tyle juz czekam na przesylke od nich i gdybym wiedzial ze to tak dlugo potrwa to bym kupil z mojego sprawdzonego sklepu, wiec zamierzam nie odebrac od nich przesylki i zamowic gdzies indziej. Kontakt z tym sklepem tez jest smieszny zarowno na maila jak i gg brak odpowiedzi na temat wysylanych paczek.
|
Cytat:
i ja mam podobne zdanie na temat czasu realizacji ............................. raz zamowilem - i to byl ostatni raz :( |
komputronik.pl to takie proste:):)ja osobiscie tez wole kupic w realnym sklepie a nie przez www
|
Wczesnej kupowalem w cdsklep ale sie skusilem na kilka zlotych, pazerny bylem i mam nauczke. Ten sklep to jest poprostu porazka.
|
reklama na gorze stronki:)
|
:niepow:
|
cdsklep.pl
CDSKLEP mnie zawiódł. Zamówiłem płyty ze zdjęcia z ich oferty a dostałem inne, o innej prędkości i wymagające zmiany biosu... Lipa!!!Poirytowany tym zajściem wysyłam do nich maila a oni mi odpisują że głupoty gadam! Że tamtych płyt nie ma i nie będzie... Bez informowania wysłali mi 100 innych płyt. Pewnie dlatego że zapłacono przelewem. Bo gdyby przy odbiorze to by te płyty wróciły do nich w podskokach.
CDSKLEP - nie polecam. |
Cytat:
To nie ladnie :\ Co zamawiales a co dostales ? (marka) |
Witam !
Pozwolicie, że wejdę do tematu z pytaniem - ktoś kupował może u tego sprzedawcy na Allegro: http://www.allegro.pl/item94262103_v...ty_marker.html (interesują mnie właśnie te Verbatim'y Pastele oraz Blue Diamond u tego samego sprzedawcy: http://www.allegro.pl/item95435608_v...ty_marker.html) A jeśli tak, to oczywiście pytanie brzmi - co o nim sądzicie, czy płyty są oryginalne itd. :) Pozdrawiam ro29 |
Cytat:
|
na 100% :taktak:
pomijając foty z napisem SPEED to adres w Brwinowie rozwiewa wszelkie wątpliwości. |
Witam !
Cytat:
W sumie ilość komentarzy na Allegro mają olbrzymią, w 99,6 % pozytywnych, ale tych negatywnych też już się trochę zebrało ... Cytat:
Na razie kupuję w detalu w moim znanym sklepie - ale po prostu tak sobie myślałem, że wygodniej było by kupić od razu z 50 szt. Pasteli i może też trochę Blue Diamond - było by na rok spokój, bez jeżdzenia, a do tego parę złotych taniej ;) Pozdrawiam ro29 |
moze i nie dostaniesz ale tu zamowisz i tez nie dostaniesz, albo dostaniesz cos innego:)
|
Ja jak do tej pory zamawia***322;em w CDRSPEED, ale nie b***281;d***281;, bo pude***322;ka DVD ***347;mierdzia***322;y :) - wiem, taki plastik, ale zamawiane w Arcompie s***261; 'bezwonne' :D
Tam zamawiam (Arcomp) ju***380; od pewnego czasu. Mieli jedn***261; wpadk***281;, ale teraz jest OK i polecam ich sklep. |
Bez przesady, na temat cdrspeed (CD LAND PLUS) zebraly sie tutaj az 2 zarzuty (oczywiscie tylko te ktore dotycza cdrspeed, bo o ew. uwagach o arcomp i cdsklep nie moge nic powiedziec):
- czas reazlizacji jest taki jak w regulaminie. Oczywiscie sytuacja gdy w mailu jest inny czas realizacji nie jest dobra (tak nie powinno byc i uwaga w tej sprawie jest uzasadniona), ale regulamin pelni role nadrzedna. Oprocz tego sa rozne formy wysylki i jezeli jest zroznicowanie w czasie dostawy, to powinny byc wyszczegolnione, jezeli nie sa, to do wszystkich stosuje sie jeden wymieniony termin. Kontakt, no coz ... pozostawie to bez komentarza, sam mam czasem problem zeby sie dogadac z Piotrkiem :) - "zapachowe" pudelka DVD. Generalnie cena ksztatluje rynek. Te o zapachu mielonych trampek sa najtansze (jeszcze tanie sa pudleka od esperanzy, ale te za to sie rozpadaja, szczegolnie zaczepy juz po pierwszym otwarciu), a tego chca ludzie (tanie) -> taki jest towar. Jednak z tego co wiem firma ZREZYGNOWALA WOGOLE z tanich pudelek i teraz beda tylko drozsze, ale naprawde porzadne. To jest ryzykowne posuniecie, bo sprzedaz napewno spadnie, ale te pudelka byly po prostu do bani. (na gieldzie sobie zartujemy ze byly to pudelka robione z odzysku z Chinskich trampek). Ale z tego co wiem, to w CDL juz ich nie bedzie. W zasadzie z tych 2 zarzutow (czas realizacji i zapachowe pudelka), za najgorszy uwazam "podzarzut" o utrudnionym kontakcie, ale bez przesady, nie jest az tak zle - w takiej ilosci maili po prostu mozna komus nie odpowiedziec. do ro29 Jezeli chodzi o plyty, to sa to ocziwscie oficjalne produkty. Zreszta jestem pewien ze 99% z plyt ktore ktos uznal za podrobki (bo byly np. od CMC), to oficjalne produkty tylko robione okazjonalnie gdzies indziej. Pamietajcie ze w dziesiejszych czasach na wszystko trzeba miec faktury i jak ma sie duzy obrot, to lewizna sie nie oplaca, bo to latwo mozna wykryc. Generalnie jak cos nie jest OEM, tylko ladnie w kolorowym pudelku, z logo marki w folii, to na 100% jest to orginal. Przeciez latwiej, szybciej i lepiej podrabia sie inne produkty. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:26. |