![]() |
urodzilem sie tam, mieszkalem 18 lat, a teraz odwiedzam tam rodzicow ;)
|
@nimal wporządku chyba wkońcu dostaną te srebrne na allegro :)
Jak nie to chyba prędzej będę miał nowy czarny aparat, bo przymierzam się do zmiany :) P.S. A tak z ciekawości po co przyjeżdzasz do tego małego miasta zwanego Koninem? :> |
Bartek - predzej bede w koninie niz w mm ;)
nie chadzam do tych sklepow, za to do konina sie wybieram :D sorki, ale raczej nie pomoge, chyba ze przypadkiem sie znajde w poblizu :( |
A u foto-tip'a dalej nie ma srebrnych :|
Mają niby problemy z transportem :( @nimal jakbyś miał okazje być w któryś z media-marktów to czy mógłbyś zobaczyć czy nie mają srebrnej na 52mm?? |
no wlasnie Bartkowi chodzilo o taka bez pierscienia kontrujacego
z pierscienie sa tez na allegro w podobnej cenie (po uwzglednieniu przesylki) polecam jednak takie z zaciskami, o przy filtrze cpl poprawianie co chwila hooda moze zdenerwowac, a przy zaciskach montaz/demontaz/poprawka zajmuja niecala sekunde... niby proste rozwiazanie, a nigdzie takich nie ma... no dobra - ja mam jedna, ale nie sprzedam, chyba ze spora sumke :P |
|
Cytat:
|
Właśnie aktualnie nie ma żadnej :(
Ale narazie osłona może poczekać, bo i tak nie mam aparatu :( Tata pojechał na targi do Frankfurtu i oczywiście zabrał aparat ze sobą, a i tak każde zdjęcie wyjdzie mu nieostre :D |
tylko takie oslony o jakiej ja pisalem ciezko znalesc, a juz wybitnie ciezko w dobrej cenie ;) a jeszcze kolor... choc dla nie kolor byl sprawa drugozedna
|
@joujoujou :spoko:
Wiesz pod koniec tygodnia mają być już srebrne u foto-tip, więc poczekam :) Chociaż na cyberfoto @nimal podsunął mi inny pomysł :D |
Widzę jedno rozwiązanie, może niezbyt fachowe, ale tanie i skuteczne:
kupujesz czarną osłonę, a do niej jeszcze puszkę srebrnej farby w sprayu! :tak!: |
@ed, ale ja mam srebrny aparat :P
Własnie byłem na ich stronie i jest tylko czarna dostepna :( |
no nie...:nie: ze srebrną aparat będzie wyglądał jak jakaś tandetna amatorszczyzna - tylko czarna :spoko:
:P a gdzie ostatnio słońce było ??? http://www.foto-tip.pl/sklep/product...roducts_id=547 może mają, nie pytałem ;) w opcjach nie ma... |
Gdzie dostanę taką osłonę przeciwsłoneczną "Tulipan"?
Witam.
Gdzie mogę kupić taką srebrną osłonę przeciwsłoneczną? http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81587340 W sklepach mają tylko czarne :( Możecie popatrzeć u siebie na miejscu czy mają taką lub podobną, ale żeby dobrze wyglądała :D Musi być srebrna i na 52mm bez pierścienia kontrującego :taktak: :help: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:12. |