![]() |
Żeby nie zakładać nowego tematu od¶wieże troche ten post a to dlatego że mam również problem z skype. Problem pojawił mi się nagle i już nie mam pomysłu co dalej robić. A więc nie działa mi mikrofon, wszystko bym rozumiał gdyby on naprawde nie działał a tak nie jest. Kiedy dzwonie z skype na skype nie mam żadnych problemów, wszystko działa bez zarzutu. Natomiast jest problem kiedy dzwonie na muner stacjonarny, wtedy już mikrofon nie działa :(, ja słysze drug± osobe a ona mnie nie :(
W czym jest problem ? |
I to by powodowało oglólne slyszenie się przez głosnik ?
Ps :już naprawiłem:) Wystarczyło pare ustawień pozmieniać :) Pierw doszłem do tego że powinno chodzić bo nagrałem moj± rozmowe w "rejestratorze dĽwięku."i nagrało i odsłuchałem i naprawiłem :) |
dzwięki i urz±dzenia audio w panelu sterowania
masz wł±czony mikrofon a noże w ustawieniach komunikatora co nie tak |
Nikt nie wie jak poradzić na mój problem ? :(
|
Wła¶nie nie wiem co bym mógł mnieć przestawione ?
A apropo skype to jak dzwonie na połoczenie testowe to pisze mi "przyczyna nieznana" i nie połoczy,i nie sprawdze czy chodzi czy nie. Ale raczej nie bo jak chciałem wczoraj rozmawiać to ta druga osoba mnie nie słyszała ale poczył Mns messenger. |
A ustawienia audio w windowsie masz ok?
Zadzwoń pod poł±czenie testowe skype-a i zobacz czy usłyszysz swój głos :) |
Problem z dĽwiękiem!
Tak jak w temacie mam problem z dĽwiękiem gdy chce porozmawiać z kim¶ przez
Skype czy przez Mns Messenger'a ,wogule sygnał dĽwięku nie jest wysłany do drugiej osoby połoczon± ze mn± tylko slysze samego siebie w gło¶nikach. Co jest przyczyn± tego,co mam zrobić żeby to naprawić !? ??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:24. |