![]() |
Ciężkie dni dla studentów... sesja
Zaczoł się ten okres Sesja - system eliminacji studentów jest aktywny!!! Nie mają serca ci wykładowcy!!! Pozdrowienia dla wszystkich studentów którzy tak jak ja teraz czują na sobie ten :bicz: i siedzą teraz zakuwając. Dwa tygodnie i codziennie zaliczenie albo egzamin bez sensu....
|
Cytat:
|
Cytat:
Życie nie może składać się z samych przyjemności.:D:D |
czyżbyś był na pierwszym roku i odczuwał nieodpartą chęć podzielenia się ze wszystkimi odczuciami ze swojej pierwszej sesji ?
po następnej już nie bedziesz się tym tak podniecał, a właściwie to po pierwszych juwenaliach. |
sesja sesja ..... i za pol roku nastepna;)
|
oj zaczol sie zaczol....
cokolwiek to znaczy :D |
sesje byly sa i beda ;)
|
Cytat:
To nie moja pierwsza sesja. Pierwsza tak prze...na. Po pierwszej myślałem że najgorsze za mna aż do tej heh. Jakoś bedzie!!! |
@Radi83nie bój żaby, nie ma sie czym smucic sesja to sesja norma.
boje sie jednego czy moja wątroba przetrzyma okres po sesji || zdrowie wszytkich studentów :piwo: i mały barowy dowcip: -zdrowie pięknych pań -moze wreszcie przyjdą || |
Oj tak wątroba studenta jest bardzo biedna!!! Apropo widzieliście impreze w akademiku gdzie to na środku pientra pali sie ognisko na płytkach pcv?? To dopiero impreza :piwo: :piwo:
|
jednym slowem: dzenPolarnyRozpoczety.... dobra 3 Dzen Polarny Rozpczety - ilosc snu ograniczamy do minimum
|
mam juz 6 sesji za soba...
ale niestety do kazdej kolejnej na luzie nie podchodze... poscigi u mnie ( czyli powtarzanie przedmiotu...) kosztuja... nie chce ich placic i przez 3,5 roku studiow zaplacilem juz za kilka... temat ten byl juz powtarzany kilka razy... wiem o tym dobrze bo jestem na forum od poczatku swoich studiow... oby bylo dobrze tez tego zycze wszystkim studentom... :) pozdro |
a ja mam w piątek poprawkę ,a potem w sobotę i niedzielę z 6 zalek,normalnie masakra,ciekawe ile będzie do tyłu:(
|
Witam !
To były czasy jak się miało sesje i egzaminy ... :) Mimo wszystko było fajnie ;) Wszystkich studentom, udanych zalieczeń, egzaminów, wyrozumiałych magistrów, doktorów i profesorów życzę !!! ro29 |
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55. |