Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Ciężkie dni dla studentów... sesja (https://forum.cdrinfo.pl/f5/ciezkie-dni-dla-studentow-sesja-61217/)

Radi83 18.01.2006 19:41

Ciężkie dni dla studentów... sesja

Zaczoł się ten okres Sesja - system eliminacji studentów jest aktywny!!! Nie mają serca ci wykładowcy!!! Pozdrowienia dla wszystkich studentów którzy tak jak ja teraz czują na sobie ten :bicz: i siedzą teraz zakuwając. Dwa tygodnie i codziennie zaliczenie albo egzamin bez sensu....

ed hunter 18.01.2006 19:46

Cytat:

Napisany przez Radi83
Zaczoł się ten okres Sesja - system eliminacji studentów jest aktywny!!! Nie mają serca ci wykładowcy!!! Pozdrowienia dla wszystkich studentów którzy tak jak ja teraz czują na sobie ten :bicz: i siedzą teraz zakuwając. Dwa tygodnie i codziennie zaliczenie albo egzamin bez sensu....

student - zaczął....dalej będzie łatwiej :P

rycho 18.01.2006 19:48

Cytat:

Napisany przez Radi83

Jakaś kara musi być.
Życie nie może składać się z samych przyjemności.:D:D

pops 18.01.2006 19:56

czyżbyś był na pierwszym roku i odczuwał nieodpartą chęć podzielenia się ze wszystkimi odczuciami ze swojej pierwszej sesji ?
po następnej już nie bedziesz się tym tak podniecał, a właściwie to po pierwszych juwenaliach.

Stef 18.01.2006 20:14

sesja sesja ..... i za pol roku nastepna;)

Predi 18.01.2006 20:35

oj zaczol sie zaczol....
cokolwiek to znaczy :D

Pawel_k 18.01.2006 21:02

sesje byly sa i beda ;)

Radi83 18.01.2006 21:24

Cytat:

Napisany przez mp666
czyżbyś był na pierwszym roku i odczuwał nieodpartą chęć podzielenia się ze wszystkimi odczuciami ze swojej pierwszej sesji ?
po następnej już nie bedziesz się tym tak podniecał, a właściwie to po pierwszych juwenaliach.

To nie moja pierwsza sesja. Pierwsza tak prze...na. Po pierwszej myślałem że najgorsze za mna aż do tej heh. Jakoś bedzie!!!

kontestator 18.01.2006 21:39

@Radi83nie bój żaby, nie ma sie czym smucic sesja to sesja norma.
boje sie jednego czy moja wątroba przetrzyma okres po sesji ||

zdrowie wszytkich studentów :piwo:

i mały barowy dowcip:
-zdrowie pięknych pań
-moze wreszcie przyjdą ||

Radi83 18.01.2006 21:46

Oj tak wątroba studenta jest bardzo biedna!!! Apropo widzieliście impreze w akademiku gdzie to na środku pientra pali sie ognisko na płytkach pcv?? To dopiero impreza :piwo: :piwo:

polakT 18.01.2006 22:02

jednym slowem: dzenPolarnyRozpoczety.... dobra 3 Dzen Polarny Rozpczety - ilosc snu ograniczamy do minimum

Zelea 18.01.2006 23:01

mam juz 6 sesji za soba...

ale niestety do kazdej kolejnej na luzie nie podchodze...

poscigi u mnie ( czyli powtarzanie przedmiotu...) kosztuja...

nie chce ich placic i przez 3,5 roku studiow zaplacilem juz za kilka...

temat ten byl juz powtarzany kilka razy... wiem o tym dobrze bo jestem na forum od poczatku swoich studiow...

oby bylo dobrze tez tego zycze wszystkim studentom... :)

pozdro

devil-80 18.01.2006 23:22

a ja mam w piątek poprawkę ,a potem w sobotę i niedzielę z 6 zalek,normalnie masakra,ciekawe ile będzie do tyłu:(

ro29 18.01.2006 23:35

Witam !
To były czasy jak się miało sesje i egzaminy ... :)
Mimo wszystko było fajnie ;)

Wszystkich studentom, udanych zalieczeń, egzaminów, wyrozumiałych magistrów, doktorów i profesorów życzę !!!

ro29

bgn 19.01.2006 08:58

Cytat:

Napisany przez rycho
Jakaś kara musi być.
Życie nie może składać się z samych przyjemności.:D:D

święte słowa, a poza tym element tzw.sprawiedliwości społecznej - cały semestr harowali wykładowcy a teraz mają luzik

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:55.