![]() |
zapomnialem haslo do nagranej plyty w Easy CD Creator Platinum
versja programu 6, kurcze zalezalo mi na poufnosci danych, ale z czasem zapomnialem dosc skomplikowane haslo, jak odzyskac dane???
moze byc czasochlonne byle sie odblokowalo :( |
Jakiś progam BruteForce lecz jak to było skomplikowane hasło bedzie ciężko, wszytko zależy od mocy obliczeniowej, poszukaj jakiegos programika do BF na East CD ja zadnego nie posiadam.
|
odzyskiwanie hasła jakims programem bedzie trwać wieki (a może sie myle :nie: ). przynajamniej tak jest jak chce sie odzyskać haslo z rar'a, mysle że w tym przypadku bedzie podobnie,tym bardziej jak uzyłeś skomplikowanego hasla. proponuje troche pogłówkowac :pisze: a haslo moze sie przypomni ;)
|
A ja proponuje spisywac hasla:)
|
hm, no wlasnie, spisywanie hasel, zazwyczaj uzywam jednego zestawu hasel, podobne ale rozne, w tym wypadku uzylem ciagu liczb i dwoch slow i juz probowalem na rozne sposoby, kurcze ta plyta ma chyba ze 3 lata wiec watpie zebym sobie przypomnial, jak ktos znajdzie programik do lamania to bardzo prosze o wiadomosc
|
Cytat:
|
wytrwały jestes, ja bym stracił cierpliwość, a co do programu do łamania haseł to uzyj googlarki, ale wiem, ze takie łamanie moze trwac nawet lata ||
|
Hmm Tylko jaki program do bruteforce ?? :D
|
Tak to nie haslo w *.rar tylko na cd i z tym softem do tego to bedzie problem
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:00. |