![]() |
Już po problemie postawiłem nowszego Alcohola 1.9.2 (triala ;)) i piszą sie płytki jak złoto - WIELKIE DZIĘKUJĘ :piwo: http://forum.cdrinfo.pl/newreply.php...te=1&p=588033#
Piwo |
Cytat:
|
Cytat:
|
wiem ze to glupi pomysl ale moze prubuje pan nagrac caly obraz na plyte zamiast wypalic obraz?. obrazy tworzone przez alkohole, clony i inne programy ktore kopiuja z zabezpieczeniami robia obrazy o wiekszej objetosci niz te dane zajmuja na plycie :P np dane zajmuja 700 MB a obraz z alkohola ma 76x-780 MB. niech pan sprubuje wziasc kreator nagrywania -> wskazac obraz i sprubowac wypalic :)
edit: o sory bardzo :P dopiero teraz zobaczylem ze jest pan troche starszy ode mnie :P jzu edytuje posta |
Alcohola juz masz nie najnowszego... :P
Pozwole sobie zapytac , w jakiej czesci ukrainy Pan mieszka ?:> |
...odpowiada ze płyta ma za małą pojemność.
PROBLEM-program alcohol120% ver.143 / Build 410, Nagrywarka NEC ND6650A, Notebook OPTIMUS. Przy kopiowaniu jakiejkolwiek płytki DVD po zrobieniu obrazu na HD i włożeniu czystej płyty program odpowiada ze płyta ma za małą pojemność.Dotyczy to nosników różnych firm od HAWKA po EMTECa w NERO v 6...NIEMA PROBLEMU !!! - DLACZEGO TAK SIĘ DZIEJE?
pozdro - colgierd |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:19. |