![]() |
the film machine
mam prosbe gdzies czytalem o tym ze trzeba jakkis plik usunac albo cos zeby po prfzerobieniun filmu za pomoca the film machine pojawia sie logo na ekranie z ego wlasnie programu i bardzo mnie to denerwuje jak to usunac
prosze o porady czy istnieje jakis plik do skasowania zeby to sie nie pojawiaklo czy jakis podmieniach albo cos w tym stylu |
Hmm... Nie słyszałem o żadnym logo Film Machine :P
Co ci się pojawia na ekranie? |
logo
pojawia sie logo taki robot albo co to tam jest i pisze pezrz kilkkas sekund the film machine i jest ten niebieski ekran robot i napis i dopiero pozniej pojawia sie film a ja bym chcial zeby zaraz sie pojawial film bez tej durnej reklamy
|
Nie pomogę - nie wiem, o czym mówisz.
Sciągnąłem przed chwilą najnowszą wersję 1.5.0.16 beta i zrobiłem kawałek filmu - nie ma ani robota, ani napisu FilmMachine. |
Cytat:
|
JAK DODAĆ NAPISY DO FILMU W PROGRAMIE THE FILM MACHINE??? JAK ZMIENIĆ ICH FORMAT NA .srt?
|
Programem Subtitle Tool chociażby :)
|
@romas oj, czytaj uważnie, masz podany link do poradnika.
|
pytanie
elo wszystkim dzieki za odpowiedz i przepraszam ze dawno mnmie tu nie bylo dzikei za linka do poradnika tylko mam inne pytanko mam nowsza wersje the filmmachine i wczoraj chcialem przerobic jakis film na dvd wiec najpierw posszedl dzwiek opozniej obraz apotem nie wiem co pisalo cos tam cos tam .mpv czy jakos tak i musialem anulowac niestety bo nie mialem wiecej czasu czy to oznacza ze ten film od nowa zaczal sie przerabiac czy poporstu do dalszy etap tego przerabiania bo wiem ze we wczesniejszej wersji (w tej ktora jest w tym poradniku) juz nir robi sie jakas 3 konwersja i znowu tio trwa 1.5 godziny chyba ze tak ma byc wiec sprobuje jeszcze raz
z gory dziekuje pzodrawiam narka |
Tak ma by***263;.
Pr***243;buj jeszcze raz. narka. |
pytanie
ok to zaraz bede probowal ale strasznie dlugo to trwa 1.5 godzinki 1 taka czynnosc czy nie idzie tego przyspieszyc bo wczesnie wydawalo mi sie ze w tej wersji z poradnika robi sie caly film ok. 1.5-2 godzin max. a tutaq2 czesci to juz jest 3 godzinki moze da sie to jakos przyspieszyc
|
Przypuszczam, ***380;e zmiana komputera na mocniejszy przyspieszy***322;aby proces. :idea:
|
pytanie
mam p4 3ghz z ht 1gb ram wiem ze to nie jest najmocniejszy komputer ale nie az taki salby znowuale chyba mi pozostaje tylko czekac narazie bo przymierzam sie do zakupu jakiegos fajnego laptopopa
|
pytanie
elo wszystkim walsnie przerobilem film wyszedl sweitnie parawie bo mam pare pytan znowu ale jesli uda nam sie wspolniepomeczyc z tym to napewno pomozemy zarazem innym i nie bede was juz meczyl
a wiec tak: od jakiegos czazsu mam tak ze jak przerobie film albo w covertxtodvd albo jak dzisiaj w the film machine to cos jest z dzwiekiem tak w niektorych momentach syczy(np.podaczas rozmowy ale jakiejs akcji i troszke to przeszkadza) i nie wiem co mam z tym zrobic czy jakas funkcje walczyc czy cos inaczej zrobic i napisy w tej nowej wersji the filmmachine zamiast polskich znakow(stalych nie wlaczanych) pojawiaj sie krzaczki i dopiero pozniej sie kapnalem ze trzeba nacisnac na A i na europe srodkowa dac oraz zmniejszyc czcionke tylko co mamz robic z tym dzwiekiembo to strasznie denerwujace takie syczenie podczas rozmowy lub w jakis akcjach i co oznaczaja te 3 funcje w the filmmachine add boorders cos tam cropp cos tam i jeszcze 1 jest taka bo ja tego wogole nie zmieniac z gory dziekuje pzodrawiam narka |
Z profilu nie wynika jakobys pochodzil z Kambabudzi, albo z Kwalalanga, wiec gdybys napisal to jeszcze raz w jezyku ojczystym Slowackiego i Mickiewicza*, byloby mi latwiej.
*-to tacy smieszni faceci, pisali wiersze. Dosc popularne. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:15. |