![]() |
gf 7900 nadchodzi tak samo jak ati x1900 wiec zobaczymy co one pokaza
ja wiem tylko tyle ze 7800gtx jest dalej lepszy od x1900 xt :P |
Cytat:
|
ale kto by sie tym przejmowal ?
|
Cytat:
|
moim zdaniem te wymagania sprzętowe to już lekka przesada.
nowa karta za 2500 pln, żeby mieć kilka pkt w marku ? bez jaj. teraz żałuję, że wydałem kase na grafike, za tą cene mogłem sobie ps2 kupić i bym się nie stresował, że mi się jakaś gra nie włączy. zirytowałem się :klnie: |
ja mam tego marka:D nawet go odpalalem ale nie przeszedl testow:( wywala jakis blad:(
co do wydajnosci slynnego juz 7800gtx mam 4filmiki z tego 3dmarka i musze przyznac ze tnie bardzo;/ "Film nagrywany na sprzęcie: Athlon 64 FX-60, 1 GB RAM, GeForce 7800 GTX 512 MB, płyta MSI K8N Diamond" Edit: jak ktos chce to podam linki do filmow |
poczytałem i przestaje zasysać :D
|
Cytat:
już w 3DMark2003 odpalała mi się tylko pierwsza animacja. |
Cytat:
Już 3DMark05 nie obslugiwał GF4 ponieważ nie posiadał DX9, myślisz że w nowszej wersji może taka karta startowac? |
Ja nie będe tego nawet ściągał, szkoda nerwów :P
Jak 7800GTX w SLI ma 30 fps, czyli ledwo ponad płynna animacje, to ja na moim pojedynczym X800GT zobacze najwyżej pokaz slajdów... |
Dzięki @adixo za info :piwo: .Nawet nie wiedziałem ,że taki 3DM jest.Zaraz będe szukał.Pewnie jak go uruchomię popadnę w depresję. ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ja z moim gf4 mx440 to mógłbym chyba mówić o sekundach na klatkę ;)
Ładna grafika. |
7800gtx w sli ma 30 klatek....wiec na moim radku 9550@9600 pro nawet tego nie wlaczam
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 02:31. |