![]() |
pro evolution soccer 5
Witam
czy do PES 5 jest jakaś mini cd, która pozwoli uruchomic grę? |
jest
|
a z jakiej stronki można ściągnąć?
|
gamecopyworld
|
Jak masz BearShare to wpisz Pro Evolution Soccer 5 w wyszukiwarkę a znajdziesz się w wielkiej cukierni || .Ale uważaj na Wirusy!
Edit.Pomijając gry z StarForce,można tam znaleźć większość EXE'ków do najnowszych gierek.Dlaczego ludzie tego nie robią?(pytanie retoryczne) :piwo: |
na gamecopyworld nie ma wirusow, a jedynie sprawdzone, dzialajace 'dodatki' do gier
sprawdzalem tam i sa zarowno mini cd, jak i cukierki do pro evolution soccer 5 |
Cytat:
|
a ja o gamecopyworld, jezeli nie byles nigdy na tej stronie, to polecam, wszystko podane jak na talerzu, posortowane i bez fake'ow
|
Cytat:
Ale BearShare też daje radę.Ostatnie moje znalezisko to exe do Vietcong2.Żadnych Antibalaxów,ukrywaczów wirtuali.Czysty No Cd. :piwo: |
jest jeszcze blizniacza stronka gameburnworld tez bardzo dobra ;)
|
znalazłem tylko jakies no cd, lub no dvd. Mój angielski niestety nie jest najlepszy. Czy możesz podać mi ścieżkę do tego mini obrazu?
|
Cytat:
|
Znalazłem coś takiego "PSE5-maxiimage". Zainstalowałem grę, wrzuciłem cracka, który był razem z grą i w Anti-Blaxie ustawiłem ścieżkę dostepu do pliku exe i do tego obrazu. Jak uruchamiam grę pojawia się komunikat:
This program cannot be started if "Settings" is performing. Co mogę jeszcze zrobić? |
Cytat:
|
Wogóle ten topic od samego początku podchodził pod :gerda:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:11. |