![]() |
Jakie CDR na filmy??? pomóżcie-nie znam sie-jestem kobietą;)))
witam.
nie wiem moze sie powtorze, jesli tak to przepraszam... ale chcialam sie dowiedziec na jakich plytkach CDR nagrywac najlepiej filmy????? oczywiscie dobre i w miare tanie;) czytalam rozne dyskusje i juz sama nie wiem..:( verbatim?? esperanza?? sony?? sorka, ale jestem dziewczyna i za bardzo sie na tym nie znam:( chodzi mi tylko o to, zeby plytka byla na pare ladnych latek- wiadomo;)) nagrywalo sie na roznych, ale po paru latach niektorych plyt juz nie odczytuje:(((( dodam tez ze duzo nagrywam filmikow, pozniej pozyczam- tak wiec ogladane sa na domowych dvd, albo kompach roznych.. nie jest to tak ze wypalam najczesciej plytke i dodaje do kolekcji- nieee- pozniej sa ogladane po pare razy i dopiero pozniej do kolekcji:) i chodzi mi o to, zeby po paru latkach mogla se znowu obejrzec filmik!! pomozcie!!! jakie plytki mam najlepiej kupowac?? HELP! czekam na info;) z gory dziekuje:) pozdrawiam. ps.jesli ma to jakies znaczenie to mam nagrywarke LITE-ON LTR-52327S |
Płytki CDR to może Verbatim... Podobnie DVDR. W tej chwili nośniki zmieniają się tak szybko,że te do których się przyzywczaliliśmy, znikają z rynku.
|
CDRy to ja kupuję maxell'e z "lidla" są na nośniku Tayo Yuden - nie jestem pewny pisowni :) - i powinny być trwałe, poza tym to nic co tanie - nie tylko nośniki - raczej nie jest dobre :), szczególnie na nośnikach nie warto oszczędzać jak się mogłaś przekonać, jak napisał Kolega Jabba Verbatimy są raczej godne zaufania ale pełnej gwarancji niema :)
|
Verbatim pewniejsze od hawków :taktak:
|
czy cd, czy dvd+r tylko VERBATIM - polegalem, polegam, no i chyba bede na nich polegal :spoko:
P.S. no i witamy kolezanke :piwo: |
Witam !
Tylko, że Verbatim Verbatim''owi nie równy - jeśli już, to ja bym mógł polecić Verbatim Pastel (od TY) - używam od jakiegoś czasu i jestem zadowolony ;) Pozdrawiam ro29 |
Walkowane tyle razy, ale wystarczy napisac ze jest sie kboieta i od razu odzywa sie w Was samczy instynkt, ech... ;-)
|
grunt to zeby plyty byly dobrze przechowywane, chociaz w kopertach :) ale ja pozotawal bym przy Verbatimach...mam kilka nagranych przed paru laty i smigaja do dzic bez zająkniec:)
|
Tylko Verbatim najlepiej SUPER AZO lub od TY :)
|
ok zanotowałam- VERBATIM:)
a co myslicie o SONY? czytałam akies recenzje no i nie wiem.... dokladnie to chodzi mi o te: http://allegro.pl/show_item.php?item=84621013 warto?? a co do tych verabatim to te tak? to są te pastel: ? http://allegro.pl/show_item.php?item=84781544 tak pisze zeby sie upewnic:) zgory dzieki za wszysio:) pozdrawiam:) ciaooooo :serdusz: |
Cytat:
48x są takie: http://photos.allegro.pl/photos/oryg...45336/84533658 |
damskie ciacho sie do nas usmiecha, hmm to raczej babeczka:)ja polecam verby dla cd a do dvd to juz by sie zastanowil, nie crystale bo to shit:)
|
Cytat:
|
Ilość załączników: 3
Cytat:
Płytki palone x16 na LITE-ON LTR-52327S bios QS09 Sony wypadły rewelacyjnie - Made in Japan :) |
@loki7777 zarobioć powinien czerwoną kropę - za męski szowinizm.
@rumchela chyba ne masz problemu z tym że jesteś kobietą? :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:43. |