![]() |
Liteon SHV-16H5S !!!POMOCY!!!
Ilość załączników: 1
Witam
Mam taką prośbę, otóż zakupiłem nowiutką nagrywarkę(jak w temacie) i wysypały się łożyska z silniczka po pierwszych paru płytkach. Rzadko się zdaża że coś takiego może się uszkodzić w Litkach(najczęściej elektronika) ale u mnie się zdażyło. Prośba więc jest taka, czy ma może ktoś uszkodzoną nagrywarkę Liteona? i jeżeli tak to bardzo chętnie kupię. Lub jeżeli ktoś wie gdzie można coś takiego kupić? Proszę nic nie mówić na temat gwarancji(tak jakby jej nie było). Dzięki za pomoc. Na dole jest zdionko tego silniczka. |
nie wiem jak to ci moglo sie wysypac ???
nie wnikam, ale czasci nie mam |
Jakbym wiedział że sobie złamię nogę, to nie wychodziłbym z mieszkania. Zdaża się, musiała być jakaś wada fabryczna, teraz w silniku latają tylko kulki z łożyska. Rozebrać się tego nie da bo jest na stałe zgrzane, a sam silnik chodzi ale bez łożysk i dlatego nie kręci się tak jak powinien:-(((
|
sprawdz z innego napedu, przeciez silniki powinny byc podobne
|
Nie mam możliwości sprawdzenia, ponieważ nie posiadam innego napędu Liteon-a, dlatego ten post, może ktoś się znajdzie co ma jakiś uszkodzony napęd Litka i chce go pogonić a zajmuje mu miejsce w domciu. Trzeba jakoś dawać sobie radę:-)
|
na allegro poszukaj. są uszkodzone napedy wiec może cos znajdziesz ;)
|
Jak "nowiutka" to gwarancje chyba ma?
|
Już chyba nie ||
|
a gdzie mieszkasz bo jesli kolo wawki to mam litka 832S - czesciowo padniety - nie nagrywa DVD (czasem mu odbije i nagrywa) silnik wydaje mi sie podobny
|
Cytat:
czytajmy dokladniej :taktak: |
Dzięki za wszelkiego rodzaju pomoc:-), czekam dalej, może ktoś się znajdzie. THX All.
|
silniczek
wyslalem ci wiadomosc na priv nie wiem nie widzisz czy nie zagladasz
jesli jeszcze aktualne to skontaktuj sie ze mna w sprawie silnika |
Już posłałem do Ciebie info na gg:-)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:17. |