![]() |
Radio Maryja z glowy.. ;-)
nie wiem czy ten temat nie nadaje sie do smietnika - najwyzej przeniescie.., ale jestem tak zadowolony i szczesliwy, ze musialem sie z kims podzielic i.. padlo na Was :]
kumpel zlutowal mi nadajnik FM, czestotliwosc ustawiona na radio maryja.. sasiadka zza sciany przed chwila wlacza radio, ja wlaczam nadajnik, slychac "bzzzz" przez 5(!) minut (zapewne miala nadzieje, ze to jakies chwilowe zaklocenia ||) i wylacza radyjko, wniosek? ---> WYGRALEM z Rydzykiem! :P tu krotka prezentacja "jak to dziala" w mp3: http://starzaki.eu.org/~smartek/nagraniewazne.mp3 czekam, az znowu wlaczy, bo chce sie pobawic :D pozdro ;) |
@Smartek, jak możesz zagłuszać ojca dyrektora ||
Przez Ciebie Twoja sąsiadka zwariuje bez jedynych prawdziwych wiadomości :D |
Cytat:
|
To ty jak komuna zagłuszasz. Oni Wolną Europę a Ty RM. Nieładnie. Jak Ci sąsiadka gra za głośno to jej powiedz po prostu grzecznie,że prosisz o cichsze słuchanie bo nie mozesz się uczyć czy pracować. Ale nie w ten sposób, bo stajesz się nie lepszy od towarzyszy z PZPR i SB...
|
przez ciebie sasiadka się załamie... nie będzie wysyłać pieniędzy do rydyzka (bo nie będzie jej tego przyponiła co audycje)
|
nie wygrales... ten Twoj scalak ma malutka moc, co najwyzej najblizszych sasiadow lapiesz :D taka zabawa, za cos mocniejszego by Cie mogli drapnac ||
|
patent ciekawy, :respect: :spoko: moze i zagłusza pojedyńczych słuchaczy ale jak sie kolega postara w przyszłości... to kto wie co z tego wyniknie ;)
|
pogratulowac :D
pamietam jak mowiles o niej w watku o radiu ;) a normalnie prosby nie dochodzily? bo wiesz, kobiecina sie teraz zalamie :) albo kupi sobie jakies full wypas radio z mega antena ;) |
Cytat:
Z odgłuszaczem, zabeczieczeniami transmisji itp. :D |
@Smartek ja już to wiedziałem wczesniej z opisu na gg, że coś kombinowałeś i zagłuszyłeś radio Rydzyka :D
|
ciekawe co poradzisz na tv trwam :P
|
Cytat:
prosby by nie dotarly, bo ona jest na tyle glucha (i glupia, bo kto normalny tyle godzin na dobe RM slucha?), ze ciszej nie dala by rady sluchac.. moze sluchawki zalatwilyby sprawe? ^_^ pozdro ;) |
nie no przy sluchawkach by pewnie ciagle panikowala bo slyszala by glosy, o. dyrektor wzywa moher przybywa ;)
|
Czy sprzet posiada atest Ojca R ??:D
|
... Smartek jesteś zwyczajnie, po ludzku, nieludzki || || ||
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:11. |