![]() |
Nagrać ISO i coś jeszcze...
Mam program w formacie .ISO i do niego tzw. *****.Chce nagrać na płyte.
Jeżeli nagram w nero ISO nie mam możliwości już dograć na tej samej płycie cracka. Próbowałem takiej kombinacji.: Bez kończenia sesji, nagrałem ISO, a nastepnie już normalnie na tej samej płycie nagrałem *****. I po nagraniu tego drugiego -= pierwsze - tj, ISO - już nie jest widoczne Przed nagraniem cracka - było. Jak mozna nagrać ISO, i dodatkowe jakieś pliki na jedną płyte CD /DVD. ? |
Szukaj na forum.
UltraISO, ISOBuster, WinISO - edytory obrazow ISO. Umozliwiaja dodawanie i odejmowanie plikow w obrazach ISO i nie tylko:) |
Dzieki wielkie.
.
|
a ja mam taki problem:
mianowicie mam gre na kilku plytach cd. i jak zrobic z nich jeden obraz tak zeby na plytke dvd weszlo. |
Cytat:
|
A co stoi na przeszkodzie żeby rozpakować programem UltraISO każdy obraz do jednego katalogu potem z pierwszego CD wrzucić autorun do takowego katalogu zapisać jako ISO i sprawdzić demontolsem czy działa || wymieniony sposób nie działa z każdą grą :) (sprawdzone na UT 2004)
|
a może lepiej propagowac progsy rodzime np, GameDVD produkcji Bakenny z forum , tylko trzeba poczekac aż sie rozwinie i będzie więcej rozszerzeń obsługiwał :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 19:17. |