![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
z checia zobacze reszte kolekcji ;) ? o ile mozna ?:P
|
Argumenty? jakie? ze np rydzyk "znikl" 100mln dolarow na stocznie? jak ja slysze o nim to mi sie niedobrze robi. czasami daje upust uczucia odpalajac Photo Shopa i cos tam majstrujac jak np to:
http://img471.imageshack.us/img471/7...dz019xg.th.jpg byly w mojej kolekcji ostrzejsze arty o podtekscie rydzykowym ale ich nie publikuje bo by mnie pewnie zaraz do wiadomosci wzieli jak by sie rozeszlo. |
Witam !
Nie jestem zwolennikiem RM - wręcz uważam, że robi wiele złego (choć czasem i coś dobrego) ... tylko że jak widzę takie coś to już mnie trochę bierze zniesmaczenie - są pewne granice - może i to śmieszne - ale przecież to nastawia ludzi jednych przeciw drugim. Czy o to chodzi ?? Tak wyśmiewając się z nich - zamiast przedstawiać argumenty - tylko wściekłość wzbudzamy. Oczywiście inna sprawa, że na argumenty fani RM nie reagują zbytnio przychylnie ... Jak zobaczy to zwolennik RM to uzna Allegro za machinę zła - i zakaże rodzince tam kupować i ew. sprzedawać - to skrajna teoria, ale możliwa ;) Pozdrawiam ro29 |
A ja niestety dopiero dziś się dowiedziałem... ehh... reputa dla autora tematu :)
|
ktos wlasnie dzisiaj stal sie szczesliwym posiadaczem obrazu za cene zla :D
|
Czy pan nie jest zaniepokojony tym, że licytują osoby z trzema szóstkami w nickach? Czy wie pan, że nawet cena w którymś momecie osiągnęła 6666 złotych? Dotknął pan zła.
buahah to mnie rozwaliło ... :D |
Rano na Antyradiu w programie Figurskiego i Wojewodzkiego bylo o tym :D
^_^ |
"Bez ceny minimalnej - co łaska!" a cena zaczyna sie od 9 tys :D
|
hehehe, ostra aukcja :D:D
|
:) dobre:) 9 000,00 zł
|
Nikt nie dostanie tego obrazka jak nie da "dobrowolnej" darowizny na radio ma ryja. Kazdy czlonek moherowej bandy ma taki w kazdym pokoju :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:51. |