![]() |
Kłopot z Syberia 2
Próbowałem skopiowac ja Alcohollem, ale wyskakuja błedy odzcytu. Czy to jest wina zabezpieczen, czy plyta jest uszkodzona??? jesli zabezpiczen, to jakigo programu mam uzyc zeby zrobic obraz tej gry [wersja 2CD]
|
Jak sie nie myle to jest SafeDisk ustaw taki profil w alcoholu i jedziesz, błędy odczytu są normalne przy tym zabezpieczeniu. Więcej w przypiętych topikach. Jeżeli ci się nie uda to Fixed exe.
Pozdrawiam! |
Zabezpieczenie to Safedisc 3.15.0100
Najpierw zgrywasz płyty do obrazu (zabezpieczoną płytę używając dodatkowo profilu w Alcoholu). Najlepiej przed nagraniem sprawdzić, czy gra chodzi z napędu wirtualnego. Nie napisałeś jaką masz nagrywarkę. A to, czy uda Ci się nagrać zabezpieczoną płytę dużo od nagrywarki zależy. Tak jak napisał @Grzyb997 błędy odczytu są normalne przy tym zabezpieczeniu. Trzeba wszystko przeczekać. I na drugi raz korzystaj z opcji szukaj :) |
LiteON DVD-RW SOHW-1693S
|
Użyj rodzynka i wtedy nie straszne ci zabezpieczenie w tej grze ;)
|
Jak chcesz ,to ja go mam. || Priv :cool:
|
no-cd na gamecopyworld.com gra jest super, 1 czesc mialem po Polsku a druga anglik ale i tak ideal, chociaz troche krotka:(
|
A ja miałem i 1 i 2 PL ||
|
W orginale do tego :D
|
Cytat:
Cytat:
O ja... |
:wow:
ja te***380;... |
Szkoda tylko ***380;e nie da rady uruchomi***263; tego na Windows Server 2003 :D
|
To wcale nie jest śmieszne, przy uruchomieniu wywala że akceleracja 3D ni ma, mimo iż jest włączone... no ale cóż się dziwić, jak póki co jeszcze karta grafy zintegrowana ....
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:52. |