![]() |
to samo mam na paru stronkach za diabla nie idzei kliknac w ff w link, bo przenosi na srodek strony i nic. w operze ok
|
a ja nie moge dac komentarza. Klikam i na sama gore strony mnie przenosi. Problem pojawil sie kilka dni temu pod ff i mozilla(prawie to samo) no, na Netscape Browser jest ok,
|
Juz wiem o co loto. Gdy wchodze na newsa z przez link z RSS, to komentarz sie nie pojawia, tylko wywala mnie na strone glowna. Ciekawe czemu tak jest :(
|
Ja mam inny problem.
Pisze komentarz daje wyslij, nstepuje przeladowanie i znajduje sie na stronie glownej. Komentarz nie zostal zapisany. Mam ta sytuacje od kilku dni. Czesciej sie nie chca wyslac niz chca :( |
bo sie ccs-y rozjezdzaja (dotyczy to dwoch powyzszych postow)
|
Cytat:
|
podepne się ,ja mam znowu trochę inny problem czasami jak wchodze na forum to coś przytnie i nagle wszystko widze podkreślone i pisane inną czcionka ???
|
Problem z komentarzami.
Witam, nie wiem czy to jest błąd strony czy poprostu u mnie jest coś źle ustawione, w Konquerorze jak chcę dodać komentarz to nie widzę napisów na przyciskach Wyślij i Podgląd. Pod Operą na Windowsie jest wszystko OK.
Pozdrawiam IF. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:24. |