![]() |
Ankieta
Witam wszystkich, chciałem prosić o wypełnienie tej prostej ankiety , te informacje są mi potrzebne do mojej pracy mgr.
http://republika.pl/kompresjadanych/ankieta.html sugestie odnośnie powyższej ankiety będą mile widziane pozdrawiam hurukhai |
A na jaki temat ta praca magisterska??
EDIT: do playerow dodal bym Subedit a do plikow graficznych format pds (photoshop) |
Lepsza bylaby, gdzby mozna bylo wybrac wiecej niz 1 opcje...
Np. "Jaki format plików graficznych stosujesz ?" musialbym zaznaczyc prawie wszystkie :> W odtwarzaczach wideo brakuje SubEdit Player'a (ktorego uzywa mnostwo osob nawet na tym forum) |
dzieki za sugestie , zostały uwzględnione i załączone na stronie, równierz ponawiam moją prośbe, żeby każdy przeglądający tego posta wypełnił tą ankietę ,nie zajmuje to wiele czasu, a dane uzyskane z tej ankiety bardzo mi sie przydadza
tak wogóle to pisze o Kompresji Danych dzieki i pozdrawiam wszystkich |
Co jeszcze można dopisać?
Do pkt. 1 Mpeg-1 Do pkt. 2 Cinema Craft Encoder, Cannopus Procoder Do pkt. 4 WinDVD Miło by było jakbyś nas powiadomił o wynikach tej ankiety, ja jestem ciekawy ;) |
nie ma sprawy moge udostepnić wyniki ale jak narazie to mi ją 2 osoby wypełniły , to narazie zadnych jako takich wyników nie mam
więc jak mógłbym znowu prosić o poświęcenie 5 minut na jej wypełnienie, te dane są mi naprawde potrzebne, a może i niektórych z was zainteresują pozdrawiam |
Wypełnione :D
|
co to kurde za ankieta??? Winampa nie ma :O
do jakiego formatu najczęściej kompresujesz??? - mpeg2 do mpeg2; DiviX/XviD to tylko piraci do sieci teraz używają :P Popraw ankietę bo jest jak z przed conajmniej 3 lat... |
wyslane :)
|
wielka prośba do wszystkich żeby nie tylko przeglądali tego posta ale także wypełnili ta ankiete bo i naprawde zależy na tych wynikach dzieki tym którzy już wypełnili
pozdrawiam |
ankieta została troche zmodyfikowana i dodałem pare pytan , jak macie jakieś sugestie to prosze bardzo i WYPEŁNIAJCIE WYPEŁNIAJCIE WYPEŁNIAJCIE
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:17. |