![]() |
O OGame
Cala prawda o OGame:
http://www.peacock.au.poznan.pl/~elmer/ogejm.mp3 Posluchajcie, jak cos pozniej skasujcie post. |
Cala prawda o Ogame :) Dobrze ze juz dawno z tym skonczylem ;) W sumie nieduzo mi brakowalo do uzaleznienia :) Teraz jak na to patrze to robi mi sie niedobrze :D Ci ca sa uzaleznieni niech posluchaja xD
Nigdy wiecej gier w przegladarce ;) |
He he, niezłe :)
A ja właśnie kilka dni temu oddałem wreszcie konto na UNI 1 skończyłem z Ogame z prawie milionem punktów 15 pozycją ogólnie i 12 we flocie, 2 moony i teleporty na nich trochę mi żal tej ogromnej floty(są jednak jeszcze większe), której wybudowanie trwało od lutego 2005, ale wreszcie mam więcej czasu dla siebie |
a ja ciesze sie, ze oddalem konto po 2 miesacach ||
|
a mnie nudzi szukanie leszczy w okolicy i najeżdżanie ich, nie wiem jak się można od tego uzależnić, przez pierwsze dwa tygodnie to było nawet zabawne, ale teraz to już coraz rzadziej się loguję i myśle, że niedługo w ogóle przestane.
|
z drugiej strony pomysł ogame genialny...zwłaszcza przez płatne reklamy, piękna kasa z tego idzie...
|
ja już prędzej bym się uzależnił od jakiegoś forum. ;)
a i jeszcze jedno pytanie: jest ktoś na forum kto sobie ustawiał budzik na przylot floty ? powiedzmy w środku nocy ? |
Cytat:
|
Cytat:
|
Dobrze ze ja z tym skonczylem szybciej niz tak naprawde zaczalem w to grac :)
@Kizio - :respect: :) |
Cytat:
Znam ine przypadki monitor właczony całą noc i kontrolne budzenie co 45' - 60' czy na ekranie jest zielono czy nie pojawiły sie jakieś czerwone napisy:D odpowiednie strony logowania do ogame aby opera sama je odświeżała co jakiś czas aby zawsze na planecie była gwiazdka:D te czasy jednak odchodzą wraz z brakiem czasu ;) PS. Moze by otworzyć jeden temat w dziale sojusz CDRinfo w ogame by ludzie mogli napisać co sądzą na temat batali takich Filarów tej gry jak np. Boger, Adixo, MacGyver i wielu innych... których nie wymieniłem a pomogli osiagnąc to czym sojusz był przed fuzją mam tu na mysli np teo :D moze wroci czas gdy nasze floty sie jeszcze spotkają gdzies w przstrzeni |
szaleństwo.
|
Cytat:
Ale bardzo dobrze, że skończyłem... Od razu średnia ocen w szkole się podniosła || |
ja pogrywam w spacepioneers - tez wciaga, wiec poszedlem na urlop :>
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |